tromaktiko: Καμικάζι στο ΟΑΚΑ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Καμικάζι στο ΟΑΚΑ



Με μία εξαιρετικά μυαλωμένη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ο Άρης έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.Με πολύ καλό στήσιμο, ο Γιάννης Μιηχαλήτσιος, εγκλώβισε το σύστημα του Μανόλο Χιμένεθ και με δύο προσωπικά γκολ του Ντάρσι Νέτο ο Άρης πήρε τη ρεβάνς για το 0-4 του Κλ. Βικελίδης.

Χωρίς να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά και χωρίς να απειληθεί, ο Άρης χτύπησε στην πολύ κακή άμυνα της ΑΕΚ, που ισοφάρισε προσωρινά με το πολύ όμορφο γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Τα χαφ του Άρη μάρκαραν σαν καμικάζι σε όλα τα μήκη και πλάτη του Χιμένεθ.Οι εξαιρετικοί Βαγγέλι και Λαζαρίδης στην άμυνα, έχασαν μόνο μια φορά τους επιθετικούς της ΑΕΚ όταν και σημειώθηκε το γκολ. Τα δύο γκολ του Νέτο, έδειξαν για ακόμη μια φορά, πως αυτός ο παίκτης αξίζει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο Πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν είχε μαζί του το... χέρι του Θεού, παρά μόνο το χέρι του Ματέος που ανακάλυψε ο διαιτητής Θάνος, δείχνοντας του κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα! Τα χαφ της ΑΕΚ, λειτούργησαν σαν να έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί. Μάκος Μίτσελ και Γκερέιρο δεν μπόρεσαν να βρουν σε καμία περίπτωση διαδρόμους προς κάθετες μπαλιές. Μόνο ο Νέιθαν Μπερνς, με τα τρεξίματα του, προσπάθησε να δώσει στην ομάδα λίγο αέρα από... Ασιατικό Κύπελλο! Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες του Μπαχά, που δείχνει να το τρώει όλο το φαγητό του...


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!