tromaktiko: Τα «σπάσανε» στον Ρέμο!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τα «σπάσανε» στον Ρέμο!



Οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν με την ψυχή τους στο κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, παραδίδοντας μαθήματα για το πως γλεντάει ο Πειραιάς.


Η βραδιά των πάρτι ήταν το Σάββατο. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την επικράτηση των «ερυθρολεύκων» με 2-1 στο Καραϊσκάκη. Αυτό το πάρτι όμως ήταν το… πρόγευμα για τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι συνέχισαν το ξεσάλωμα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου. Εκεί στήθηκε το μεγάλο πάρτι.

Ο Έλληνας τραγουδιστής υποδέχθηκε θερμά την «ερυθρόλευκη» παρέα καλωσορίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παρευρισκομένους από πλευράς Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τους κάνει και πλάκα λέγοντας ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το πραγματικό ξεσάλωμα, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Σωκράτη Κομινάκη να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει το «Η θάλασσα του Πειραιά» και τον Κούλη Δουρέκα να πανηγυρίζει κρατώντας στα χέρια του μία σημαία του Ολυμπιακού, ανεβασμένος επάνω σε ένα τραπέζι.

Το γλέντι όμως δεν σταμάτησε εκεί με τους παίκτες να παίρνουν την… σκυτάλη και να επιδίδονται σε έναν πραγματικό λουλουδοπόλεμο, με τους Νταβίντ Φουστέρ και Κέβιν Μιραλάς, να δείχνουν ότι το κατέχουν το άθλημα. Από κοντά και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του και να χορεύει τα ξένα χιτ, όταν στη σκηνή ήταν dj. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, οποίος έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλους.

Όταν βγήκε στη πίστα η Έλενα Παπαρίζου για να τραγουδήσει, φώναξε από το μικρόφωνο τον Ραούλ Μπράβο να ανέβει και αυτός με την σειρά του και αφού πρώτα τοπν χαιρέτησε και τον φίλησε του τραγούδησε το «Εδώ να μείνεις».

Σε κάποιες στιγμές μάλιστα το σύνθημα «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…» δονούσε την ατμόσφαιρα, μετατρέποντας το νυχτερινό κέντρο σε μικρό Καραϊσκάκη. Όπως και να έχει αυτό ήταν μία μικρή… προθέρμανση για το γλέντι που θα ακολουθήσει μετά την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως στο γλέντι έδωσε το παρών το ιατρικό τιμ με τους φροντιστές της ομάδας, ενώ απουσίαζαν ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του, αλλά και οι Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Πάρντο και Τοροσίδης.

Στο katimagiko.gr θα βρείτε videos από το γλέντι των «ερυθρόλευκων».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!