tromaktiko: Απάντηση "στα μαγαζιά καπνιστών"...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση "στα μαγαζιά καπνιστών"...



Αγαπητοί μη καπνιστές και αντικαπνιστής...δηλαδή με το ΔΝΤ μεσα στη χώρα μας,με κατάργηση δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων(και φυσικα φτασαν και στον παραλογισμό),τα λυσαμε ολα(!!),και ασχολουμαστε με το τυρακι του καπνισματος..
Μπραβο Ελληνες για μια ακομα φορα φατε τις σαρκες σας μονοι σας,αλλωστε ιστορικα τα καταφερνουμε μια χαρα σε αυτο!
Αφου λοιπον το ΜΕΓΑ προβλημα της εποχης μας ειναι το καπνισμα,θα μου επιτρεψετε
να καταθεσω κι εγω τις αποψεις μου...
Ναι ειμαι καπνιστης,οχι περηφανος γι'αυτο,αλλα ειμαι...Ξερετε δεν γεννηθηκα με το τσιγαρο στο στομα,καποιοι μου το πλασαραν με πολυ ωραιο τροπο και εγω τσιμπισα!!
Αναγνωριζω οτι επι σειρα δεκαετιων ,σας αναγκασαμε στο παθητικο καπνισμα και λυπαμαι πολυ!
Συμφωνησα αμεσως για την απαγορευση στους χωρους εργασιας οπου δεν πηγαινουμε απο χομπυ η επιλογη,αλλα για να βγαλουμε τα προς το ζειν,ολοι μας!
Και φυσικα σε αυτοκινητα με παιδια και χωρους με παιδια(βλεπε παιδοτοπους)...
Δεν μπορω ομως να καταλαβω τη φασιστικη αποψη σας οτι εγω δεν πρεπει να ξαναπαω για καφε,ποτο η φαγητο εξω,παρα μονο υποφεροντας(οντας εξαρτημενος),απο την συνηθεια μου!
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρχουν μαγαζια με σημα απ εξω κοκκινο η πρασινο αυτοκολλητο στη εισοδο,οπως στην Αυστρια πχ.και οποιος θελει να μπαινει?
Γιατι σας πειραζει τοσο αυτο?
Το μονο που θελετε βαση των γραφομενων σας ειναι η ρεβανς,η εκδικιση!!!
Και ΟΧΙ κυριε μου δεν θα παραιτηθω απο την ασφαλεια της υγειας μου,ως μελλοθανατος
και μαλιστα που κοστιζω ακριβα στα ταμεια(ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΤΛ)......απο τους ασθενεις καπνιστες επεσαν εξω οικονομικα τα ασφαλιστικα μας ταμεια ...ετσι???....
Με την ιδια λογικη πρεπει να κοπει στη χωρα μας και η οδηγηση!!!Καθε οδηγος στη χωρα αυτη ειναι στατιστικα μελλοθανατος,και μαλιστα
πολλοι συμπολιτες μας μενουν παραπληγικοι μετα απο τροχαια με τεραστιο κοστος για τα ταμεια,και μαλιστα με πολλα χρονια ζωης μπροστα τους!!!!(μηπως να τους πεταγαμε στο δρομο γιατι κοστιζουν??
Μπορω να βρω δεκαδες επιχειρηματα αλλα θα σας κουρασω...και δεν το θελω..
Αν θελετε φτιαξτε μια νεα "ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ"να μας βαλετε μεσα να σωθει η Ελλαδα απο εμας...απλα φροντιστε να ειναι λιγο μεγαλη γιατι ειμαστε δυστυχως το 40 % του πληθυσμου....
Ελεος ....κοινη λογικη παιδια,δικαιωματα σε ολους!!!
ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!Εστω σε κατι δημοκρατικα...
Οχι ρεβανσισμους!!!
Τα δυσκολοτερα ερχονται....και δεν αφορουν τον καπνο..συμφωνοι??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------


Συμφωνω με τον φίλο που εγραψε http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_406.html οτι οι καπνιστες δεν πρεπει να εχουν δικαωμα στην ασφαλιση υγείας και επαυξανω γιατι θα ειναι αδικο να εφαρμοστει μόνο σ αυτους, πρέπει λοιπον και οι παχυσαρκοι, αυτοί που χλαπακιαζουν λιπαρα και έχουν χοληστερίνοι, επίσης οσοι δεν γυμναζονται καθημερινα και γενικά όσοι δεν ακολουθουν έναν αυστηρα καθορισμενο τροπο υγειινης ζωης να μην επιβαρύνουν οικονομικα τους υπολοιπο! υς. Ειμαστε με τα καλα μας?
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!