tromaktiko: Ο Ρέππας μας απείλησε με εντάλματα για τα διόδια

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρέππας μας απείλησε με εντάλματα για τα διόδια



Συντάσσομαι με τις διαμαρτυρίες του φίλου μας που αφορούν την ανάληψη ενεργειών ενάντια στα κινήματα των πολιτών, από τον φιλοτροικανό υπουργό Ρέππα
(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_3539.html).

Επιπλέον των όσων αναφέρει ο συμπολίτης μου θα πρέπει να μας εξηγήσει ο πραιτοριανός της τρόικας υπουργός Ρέππας ποιοί είναι οι τζαμπατζήδες.
Μήπως είναι ο συνταξιούχος γεράκος που του μειώσατε την ήδη χαμηλή σύνταξη και που χρησιμοποιεί ως τζαμπατζής το λεωφορείο για να μεταβεί στην λαϊκή αγορά και να μαζέψει τα σκουπίδια των παραγωγών για να τραφεί αυτός και η γιαγιά του?
Μήπως είναι ο άνεργος που εσείς δημιουργήσατε ως κλητήρες της τρόικας? Μήπως είναι ο ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος των οποίων επίσης ως νέοι μακελάρηδες θυσιάζετε τους μισθούς τους και τα εργατικά τους δικαιώματα στον βωμό της δήθεν σωτηρίας της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα αποσκοπείτε στην γενικότερη εξαθλίωση τους προς όφελος των στυμφαλίδων όρνιθων δανειστών σας? Το πρόβλημα σου Ρέππα δεν είναι το κίνημα και οι δραστηριότητες του, το πρόβλημα σου εστιάζεται στο ότι αποδείχθηκες ανίκανος να τους καπελώσεις και να τους μετατρεψεις σε γιουσουφάκια σου, όπως έχεις κάνει με άλλα εργατικά / συνδικαλιστικά κινήματα. Ρέππα απευθύνομαι στο ενικό αριθμό και δεν χρησιμοποιώ πληθυντικό ευγενείας γιατί δεν το αξίζεις ούτε εσύ ούτε τα ομοιώματα σου στην βουλή των κλητήρων (έπαψε να είναι των ελλήνων).Ρέππα γνωρίζεις γιατί σε χαρακτηρίζω ως φιλοτροικανό? διότι δεν είμαι εις θέση να ερμηνεύσω πως όταν έρχεται η τρόικα εσύ να πρωταγωνιστείς και να προβάλλεσαι προκαλώντας μεν το λαϊκό αίσθημα ευχαριστώντας δε τους τροικανούς. Εντάξει ηρέμησε δεν θα σου κόψουν τις αποδοχές, μην αγχώνεσαι, δεν ξέρω βέβαια αν στο μέλλον απαιτηθεί να εργαστείς ή αν θυμάσαι να κρατάς την τανάλια του οδοντιάτρου, πάντως την τανάλια της τρόικας την χειρίζεσαι άψογα. Κατάλαβες ποιούς απειλείς ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΝΥΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΕ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ? τρόικας?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!