tromaktiko: «Όπου λέει είμαι η Ελένη Μενεγάκη, είναι τρίχες κατσαρές»

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Όπου λέει είμαι η Ελένη Μενεγάκη, είναι τρίχες κατσαρές»



Άλλη μια επώνυμη που μιλάει για ψεύτικη προσωπική σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο. Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για όσους χρησιμοποιούν το όνομά της και έχουν φτιάξει προφίλ ότι και καλά είναι η ίδια που γράφει, απαντά ή μιλά…
Η Ελένη ξεκίνησε να διαβάζει ένα email από έναν θαυμαστή της από την Κύπρο ο οποίος είναι διαχειριστής ενός μπλογκ που ονομάζεται «Fans of Eleni Menegaki».
Τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα τη γνωρίζω, την εκτιμώ και την αποδέχομαι» είπε η παρουσιάστρια του πρωινού του Alpha και άδραξε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε όλους όσους έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς και ιστοσελίδες παριστάνοντας την ίδια.
«Θέλω επ’ ευκαιρίας να πω ότι έρχονται και βγάζουν τα παιδιά μου διάφορα χαρτιά από το facebook και μου λένε:«Μαμά εσύ εδώ απαντάς σε αυτόν;» και άλλα τέτοια. Έχουν το όνομα μου, τη φωτογραφία μου και παριστάνουν ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη. Εγώ δεν έχω ούτε facebook, ούτε τίποτα. Όπου βλέπετε να λέει “Είμαι η Ελένη Μενεγάκη και σήμερα θα είμαι εδώ, αύριο θα πάω εκεί”, είναι όλα ψέματα. Είναι τρίχες κατσαρές. …Δεν ξέρω μέχρι πότε θα είμαι χαλαρή με αυτό ….Μέχρι πότε θα κρατηθώ και δε θα λάβω μέτρα εναντίον ατόμων που κάνουν μια σελίδα με τη φωτογραφία και μιλούν αντ’ εμού σαν να είμαι εγώ» είπε φανερά ενοχλημένη, η Ελένη Μενεγάκη..





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!