tromaktiko: Απάντηση στο: "Βαλτοί ή βλάκες;;;"

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: "Βαλτοί ή βλάκες;;;"



Απάντηση στο βαλτοί:
Ήθελα να ήξερα συγγενείς δεν έχεις εσύ, τον κόσμο στα λεωφορεία, τα τρένα κλπ δεν τον ακούς? Βλέπεις εσύ δηλαδή τον κόσμο να σου συμπαραστέκεται...
? Έχεις δει καμία άλλη ομάδα να συμμετέχει μαζί σας στις απεργίες? Ή μήπως είστε μόνοι σας και κολλάτε στις πορείες των γιατρών και των δικηγόρων για να δείξετε πολλοί? Ολόκληρη ΑΔΕΔΥ και δεν σας έχει συμπαρασταθεί με μια μαζική 24ωρη απεργία. Δε σου λέει κάτι αυτό? Λες όλοι να είναι βαλτοί? Μήπως βλέπεις φαντάσματα? Χέστηκε τώρα ο υπουργός αν απεργείς εσύ και ταλαιπωρείς τον κόσμο. Αυτόν τον ταλαιπωρείς? ΟΧΙ. Αυτόν τον εξυπηρετείς ανόητε.

Απάντηση στο βλάκες:
Εδώ θα συμφωνήσω. Αφού ακόμα δε έχεις φάει καμιά κλωτσομπουνιά στη μούρη σημαίνει πως το επιβατικό κοινό είναι βλάκες.
Σου λένε να κλείσεις τα ακυρωτικά μηχανήματα και φοβάσαι μη σε απολύσουν.
1ον το ίδιο σε απειλούνε και άμα απεργείς αφού οι απεργίες σας είναι παράνομες και καταχρηστικές. Εσύ όμως απεργείς επιδυκνύοντας "πρωτοφανή" μαγκιά έναντι του ταλαίπωρου εργάτη, γέρου, ανέργου, χαμηλόμισθου.
2ον οι ομάδες "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και το ΠΑΜΕ πως και τα κλείνουν τα μηχανήματα? Αυτοί είναι πιο μάγκες?
3ον δε σου είπε κανένας να κλέισεις τα μηχανήματα. Αρκεί να μην βγάλεις ("σιωπηρά") ελεγκτές. Αλλά ούτε αυτό κάνεις γιατί είσαι δάγκας και όχι μάγκας.

Σου λένε να πας να κλείσεις τη Βουλή με το λεωφορείο.
Απαντάς λέγοντας βλακείες και κουτοπονηριές. Το να τα μαντρώνεις δηλαδή στα αμαξοστάσια είναι μαγκιά ε? Το ότι το επιβατικό κοινό έχει ακινητοποιηθεί με τα οχήματά του έξω από τη Βουλή λόγω της απεργίας λες και αυτό να το στρέψουν εναντίον των επιβατών τα ΜΜΕ?

ΜΗΝ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ότι απεργείς για τους επιβάτες αγαπητό λαμόγιο.
Μη λες ότι είσαι μάγκας και έξυπνος γιατί το μόνο που κάνεις είναι να ταλαιπωρείς ανήμπορα γερόντια, φοιτητόπαιδα, μισθωτούς, ανέργους. Εκεί δείχνεις τη μαγκιά σου ανεγκέφαλε οδηγέ. ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΒΡΕ!!! Φοβερή επίδειξη δύναμης...
Άσε που τη μαγκιά σου τη δείχνεις στον απόλυτο βαθμό με το κάνεις στάσεις και απεργίες χρεώνοντας ρεπό. Ας κάνει μια απεργία και το ΓΛΚ και ας σας κόψει το μισθό για μερικές μέρες να γουστάρετε.

Δε με νοιάζει πια. Τη δική σας απεργία την πλήρωσα και θα την πληρώνω. Το έχω αποδεχτεί. Απλά ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ. Σας εκμεταλλεύονται και δεν έχετε τη διανοητική ικανότητα να το καταλάβετε γιατί πολύ απλά είστε ξεροκέφαλοι και ανόητοι. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ μάγκες της δεκάρας...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!