tromaktiko: Για τους Χαβαλέδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Για τους Χαβαλέδες



Αγαπητοί αναγνώστες
Σάββατο 26/2 , ώρα περίπου 14¨00 στο Σύνταγμα.
Αρκετός έως πολύς θα έλεγα κόσμος στους δρόμους , στα εμπορικά καταστήματα και στα καφέ της περιοχής....Πολύ καλή (για τις εποχές μας) διάθεση και αρκετοί επισκέπτες κυρίως από Κύπρο.
Ξαφνικά εμφανίζονται αστυνομικοί , ΜΑΤ (ή πως τα λένε δεν ξέρω …) και κλείνουν τους δρόμους με κινήσεις πλέον …ρουτίνας.

Πορεία αγαπητοί μου Σάββατο , μια ομάδα ανθρώπων (να ήτανε 200 – 300 άντε να μην τους αδικώ) με κάτι κόκκινα πανιά και σημαίες, τα γνωστά συνθήματα για το συμφέρον του εργαζόμενου κλπ..
Γραφικές φάτσες, με χαλαρό βάδισμα όπως ενός καλοβολεμένου κρατικού λειτουργού (να τον πω έτσι γιατί το άλλο έχει κουράσει) διαδήλωναν όμορφα και ειρηνικά για το καλό όπως είπαμε του …λαού !?!?!?
Όλα έγιναν για 20 – 30 λεπτά το πολύ .. μετά έχασα τα ίχνη τους.
Στο περιθώριο της επιχείρησης σας συμπαθέστατοι χαβαλέδες ήταν και οι παρακάτω ομάδες συνανθρώπων μας για τους οποίους έχετε πλήρη άγνοια μιας και το καλοταϊσμένο στομάχι σας δεν σας επιτρέπει να δείτε:
-Έντρομοι έμποροι που έκλειναν όπως- όπως τα καταστήματα τους βγάζοντας έξω τους λιγοστούς πελάτες τους.
-Εμπορουπάλληλοι, που δεν τους έφτανε η κούραση (Από την ορθοστασία ρε άθλιοι ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ!!!) , έβλεπες στο πρόσωπό τους έντονη αγωνία για το πόσο θα αντέξει ακόμη το αφεντικό και αν θα έχουν δουλειά και τον επόμενο μήνα.

- περαστικοί έφευγαν γρήγορα για να μην τους πάρει κανένα καπνογόνο
-ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής ότι πρόλαβαν ψώνισαν ..πάπαλα.
-Τουρίστες, το γέλιο !!
-Λαθρομετανάστες , η καλύτερή τους κλείνουν τα μαγαζιά , ανοίγουν τσεμπέρια αυτοί . ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας , έχει και επιφάνεια έχει και βάθος το θέμα…διαλέξτε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!