tromaktiko: Μια υπόθεση - πρόβλεψη

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μια υπόθεση - πρόβλεψη



Δήλωση ΓΑΠ μετά την επιστροφή του από την Γερμανία «αν δεν υπάρξει µία συνολική συµφωνία, τα πράγµατα θα γίνουν πολύ δύσκολα και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα».

«Η πορεία µας από εδώ και στο εξής εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο» είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας το Μνηµόνιο 4.
Άρχισαν οι ψίθυροι της κυβέρνησης να γίνονται έντονος λόγος, ότι το Μνημόνιο δεν πάει καλά, είμαστε σε δύσκολη θέση και μετά σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Μετά ο ΓΑΠ θα δηλώσει για όλα φταίει η ΕΕ που δεν ακολούθησε τις δικές μας προτάσεις για έξοδο από την κρίση με επιμήκυνση, με ευρωομόλογα, με εξαγορά χρέους από την κοινότητα, με 1.000.000 υπογραφές για ευρωομόλογα (που είναι αλήθεια αυτή η πρόταση?) και άλλα τέτοια επικοινωνιακά τεχνάσματα για να μας τυφλώσουν. Επίσης θα ισχυρισθεί και θα ρίξει την ευθύνη στην αντιπολίτευση, ότι δεν δέχθηκε να συναινέσει και να βοηθήσει στο θεάρεστο έργο της κυβέρνησης, ότι η αντιπολίτευση είναι ανθέλληνες που πολέμησαν την προσπάθειά μας κλπ, κλπ.
Έτσι θα προκηρύξουν εκλογές με αυτά τα συνθήματα για να τους ξαναψηφίσουμε εμείς τα βόδια και ολοκληρώνοντας το έργο τους να μας στείλουν μια και καλή στο διάολο, παίρνοντας ακόμη πιο σκληρά μέτρα και ξεπουλώντας (όχι αξιοποιώντας) τα πάντα κατ' εντολή των κατοχικών δυνάμεων.
ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!