tromaktiko: Δήμαρχος όλων των πολιτών ή δήμαρχος "κομματάρχης"

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δήμαρχος όλων των πολιτών ή δήμαρχος "κομματάρχης"



Ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής έχει καταπλήξει με την τακτική του σ' αυτό το πρώτο διάστημα.
Πάντα οι Δήμαρχοι, όταν ήθελαν να προωθήσουν αιτήματα του Δήμου τους και αναζητούσαν πολιτικά στηρίγματα, καλούσαν ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές, ΟΛΩΝ των κομμάτων. Τους ενημέρωναν και τους καλούσαν - ο καθένας με τον τρόπο του - να στηρίξουν τα αιτήματα του Δήμου.
Ο κ. Λουκάς Τζανής είναι όμως μια εξαίρεση. Από την μια φωτογραφίζεται με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για να εμφανίζεται "αριστερός" και "αγωνιστής". Από την άλλη όμως έχει πάρει τον Δημήτρη Λιτζέρη και γυρνούν οι δυο τους τους Οργανισμούς (π.χ ΜΕΤΡΟ, ΟΣΚ). Φέρεται εν ολίγοις ως κομματάρχης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που τον στήριξε τα τελευταία χρόνια, κόντρα στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ. Στενεύει έτσι την δυνατότητα πολιτικών συμμαχιών και με τον τρόπο αυτό γίνεται και αναποτελεσματικός στο να προωθήσει τα συμφέροντα του Δήμου. Δείχνει με τον τρόπο αυτό την "ανεξαρτησία" του.
Παρεμπιπτόντως, έλεγε ότι ΔΕΝ μιλάει με τον Ο.Λ.Π. γιατί είναι.... Α.Ε.! Πέραν βέβαια του γεγονότος, ότι τελικά μίλησε με την Διοίκηση του Ο.Λ.Π., μια ερώτηση: Και ο Ο.Σ.Κ. και η ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ είναι Α.Ε.; Πως και μίλησε μαζί τους;


http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!