tromaktiko: Προτάσεις προς τη πολιτεία για όλα τους αγώνες και κατά της βίας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Προτάσεις προς τη πολιτεία για όλα τους αγώνες και κατά της βίας



Οπως ειναι γνωστο η ποδοσφαιρικη μας παιδια ειναι 100 χρονια πισω....

1)παραδειγματικη και τεραστια τιμωρια ,του χθεσινου γηπεδουχου, επι του προκειμενου ομαδας του ολυμπιακου, με αυστηροτατα χρηματικα προστιμα, αφαιρεση βαθμων και αποκλεισμο εδρας επα αοριστων παραδειγματικα.
(να δεις για ποτε οι ασφαλεια του γηπεδου λειτουργει <<ελβετικα>> μονο οταν χτυπησεις τον επιιχειρηματια εκει που ποναει ασχολειται με αυτο.εκει να δεις πως θα σου ζηταει και για ενα εισητηριο ποινικο μητρωο.μονο ετσι θε αποφυγουμε τους λεχριτες απο τα γηπεδα.
2)ολα οι αγωνες που υπαρχει συμβαν 5ετη κεκλισσμενων των θυρων στις μεταξυ τους συναντησεις και στις 2 εδρες.(εκει να δεις συννενοειση μεταξυ των ομαδων θα παρει ο κολος τους φωτια).
3)επειδη τη κρατικη τηλεωραση τη παρακωλουθει ολος ο ελληνικος λαος και ολες οι ηληκιες πρεπει αμεσα το καναλι να κινηται νομικα για με προστιμα για μη αθλητικο προιον.
4)καθε χρονο καθε ομαδα να περνει χρηματοδωτηση βασει της συμπεριφορας της και οχι βαση της θεσης της στη λιγκα.
5)η κρατικη τηλεωραση να δειχνει μονο ομαδες που πραγουν την ευγενη αμηλα και τον υγειη ανταγωνισμο εντος γηπεδου(π.χ.εργοτελης)και ενεργη στηριξη τους και προβολη του ευ αγωνιζεσθε.

Υ.γ.κυριε μαρινακη το πρωταθλημα ηταν δικο μας τετοιες νικες δε τις θελουμε.τι +10 ,τι +4 επρεπε να πειτε την αληθεια και οχι επικοινωνιακες μπαρουφες για πορομενους φιλαθλους.με αυτα τα μυαλα του χρονου ευρωπη τι θα κανουμε???
Τις ζεμπεκιες του τορο του χρονου θα σφυριζονται πεναλτι το γνωριζεται?
Αλλα τι σας νοιαζει τα 15 μυρια να περνουμε απο το τσουλου και ολα καλα.
Με το παπουτσελη ξενερωσα οταν δε ο κ.κοκκαλης ειπε αυτους εχουμε τι να κανουμε δε ξαναπατησα γηπεδο.
Αναλαβατε εσεις ειπατε αυτα που μας ειπατε και ειστε χειρωτερος απο εμενα
-3 δειαρκειας παντως.
Καθιστε με τους φανατικους σας και παιξτε ξυλο μονοι σας.
Ειπαμε καζουρα αλλα αν ειναι δυνατον με το σισε τα βαλατε.μηπως δεν εχετε ιδεα οτι απο τυχη τον εχουν στην ομαδα τους η μηπως δε ξερεται σε τι επιπεδου θα αγωνιζεται του χρονου (αν φυγει,μακαρι).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!