tromaktiko: Απάντηση σε Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας



Το ΓΠΑ μεσω της σελιδας http://tdd.aua.gr/node/613 επελεξε να απαντησει σε αναγνωστη, για την παρατηρηση του στα μαθηματα της 1/2/2011. Η ανακοινωση-απαντηση που εβγαλε ο κυριος αντιπρυτανης εχει κενα και ειναι λανθασμενη αφου:1) το e-mail δεν σταλθηκε απο πριν δηλ. στις 31/1 αλλα την 1/2, ενα τεταρτο πριν δωσουμε το μαθημα! (Διναμε 11, το email για την αναβολη των εξετασεων το πηραμε 10:45).
2) Απο ποτε θεωρειται αυτονοητο οτι συμφωνα με τα λεγομενα της ανακοινωσης, οταν λεει "...οταν ΟΛΑ τα ΜΜΜ απεργουν και μονο"(ανακοιν. της 31/1) εννοουν μονο το μετρο και τα μπλε λεωφορεια?
3) Οι παραταξεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ στο ιστοτοπο του facebook ισχυριστηκαν απο το προηγουμενο βραδυ (31/1) οτι δεν θα γινει μαθημα επειδη τους το ειπαν απο την πρυτανεια, κι ομως τετοια ανακοινωση σαφης δεν υπηρξε ποτε στον ιστοτοπο του ΓΠΑ. Αποτελεσμα? Ενα αλαλουμ στους ιστοτοπους των τμηματων εως και μολις ενα τετρατο πριν τις εξετασεις της 1/2 για το τι τελικα ισχυει. (Μαρτυρες σε αυτο, οι δεκαδες φοιτητες).

Θελω να πω με ολα αυτα πως δεν σκοπευω να θιξω καποιον και ζητω συγνωμη και κατανοηση απλα ζηταμε το αυτονοητο. Μια ανακοινωση σαφης που να λεει "Δεν γινεται μαθημα" ή " Τα μαθηματα γινονται κανονικα". Πληρωσα 40 ευρω ταξι, για να παω στη σχολη να μαθω, οτι δεν εχω μαθημα και δουλευω δυο μερες για να βγαλω αυτα τα λεφτα. Μακαρι απο δω και στο εξης οι ανακοινωσεις να διατυπωνονται σαφεστερα προς αποφυγην παρεξηγησεων. ΟΛΟΙ θελουμε τη σωστη λειτουργια, μιας ευχαριστης σχολης! Σας ευχαριστω και καλη εξεταστικη!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!