tromaktiko: Στο Ισραήλ αντιλαμβάνονται τι σημαίνει "Ένοπλες Δυνάμεις" - Δηλώσεις Νετανιάχου

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Στο Ισραήλ αντιλαμβάνονται τι σημαίνει "Ένοπλες Δυνάμεις" - Δηλώσεις Νετανιάχου



Tα λόγια που θα περίμενε ο κάθε Έλληνας να ακούσει από την πολιτική του ηγεσία και αυτή αρνείται ή λέει τα ακριβώς αντίθετα, τα είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Β.Νετανιάχου για τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σε σχέση με την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή:"Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι η πραγματική εγγύηση για την ασφάλεια του μέλλοντός μας. Είμαστε δυνατοί γιατί ο στρατός μας είναι δυνατός" πρόσθεσε.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως ο στρατός είναι "έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο" την ίδια στιγμή που "ένας σεισμός συγκλονίζει όλον τον αραβικό κόσμο".

"Ένας σεισμός συγκλονίζει όλον τον αραβικό κόσμο και ένα μεγάλο μέρος του μουσουλμανικού κόσμου και ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς θα τελειώσει αυτό", τόνισε ο Νετανιάχου στη διάρκεια της τελετής ανάληψης καθηκόντων από τον νέο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Μπένι Γκαντζ.

"Ζούμε σε μια εποχή αστάθειας", είπε χαρακτηριστικά ο ισραηλινός πρωθυπουργός

"Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, διότι γνωρίζουμε πως τα θεμέλια της ύπαρξής μας και η δυνατότητά μας να πείσουμε τους γείτονές μας να ζουν ειρηνικά μαζί μας βασίζονται στον ισραηλινό στρατό", τόνισε ο Νετανιάχου.
Κάθε σύγκριση με το εν Ελλάδι κλίμα απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων με δηλώσεις του τύπου "αντιπαραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι", προκαλεί μελαγχολία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!