tromaktiko: Απάντηση Σχετικά με τις άδεις ταξί

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση Σχετικά με τις άδεις ταξί



Κάντε όνειρα οδηγοί και λοιποί που ονειρεύεστε τις άδειες των ταξί..(εσείς τα λαμόγια οι οδηγοί οι κάθε λογείς τεμπελχανάδες με την αμορφωσιά σας και την αλητεία σας που...
δυσφυμήσατε στην πράξη τον κλάδο με την άξεστη συμπεριφορά σας προς το επιβατικό κοινό και τις αρπαχτές με διάφορες λαμογιές που κάνατε όταν σας ανεβάζαν πάνω στο ταξί..)
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8605.html

Από ότι φαίνεται όπως τώρα που η δουλειά έπεσε στο 50% σας κατεβάσανε απο τα ταξί και ψάχνεστε έ? Επιτέλους, ίσως καλυτερέψει λίγο ο κλάδος, ίσως εκτιμήσουν καλύτερα τη δουλειά και οι ιδιοκτήτες που για αυτούς πέρα έβρεχε..

Αν είχατε "guts" ας δουλεύατε να κάνετε δικό σας ταξί όπως έκανε ο πατέρας μου από το μηδέν σε άλλη πόλη με αρκετά ακριβότερη άδεια.

Και προς επιβεβαίωση των άνω είδατε τι έγινε με τους φαρμακοποιούς που εκεί ακουγότανε κιόλας σοβαρά το άνοιγμα..Τίποτα..Ενώ στα ταξί ούτε καν το συζητάνε..μόνο για σύσταση εταιριών λένε ή για βανάκια-λιμουζίνες κτλ..

Οπότε άφησε τις κοντές γιορτές κατα μέρους και ψάχνε για αγγελίες..(φιλική συμβουλή)

ΥΓ Αν και γιος ταξιτζή απέφευγα να παίρνω ταξί ειδικά στην Αθήνα από σταθμό τρένων ή αεροδρόμια (εκεί που μαζεύονται όλοι οι τεμπελχανάδες) γιατί δυστυχώς για εσάς ήξερα/ξέρω τι πρέπει να πληρώσω και κυρίως πως πρέπει να φερθείτε..
Kαι με αυτήν την ευκαιρία προτείνω σε όποιον πάρει ταξί και αντιμετωπίσει απαράδεκτη συμπεριφορά από τον ταξιτζή ή εντοπίσει οτι τον κλέβει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ή να πάνε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής αν φοβάται το οτιδήποτε και ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.
Νισάφι πια..

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!