tromaktiko: Το πταίσμα και το έγκλημα...

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το πταίσμα και το έγκλημα...



Με τις αυξήσεις που ανακοινώσατε κε Υπουργέ στις ετήσιες κάρτες του Προαστιακού, σάς ανακοινώνω από τώρα ότι:
Όταν λήξει η ετήσια κάρτα της οποίας είμαι κάτοχος και εγώ θα γίνω λαθρεπιβάτης.
Δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω για να την ανανεώσω.
Διότι κε Ρέππα είναι τόσο ληστρικές και θρασείς οι αυξήσεις που εξαγγείλατε, που η μόνη οδός για έναν εργαζόμενο που του αυξάνουν την ετήσια κάρτα κατά 450ευρώ (ολογράφως τετρακόσια πενήντα, για όποιον νομίζει ότι είναι τυπογραφικό λάθος) είναι η λαθρεπιβίβαση. Λυπάμαι, δε μπορώ να στερήσω άλλο την οικογένειά μου από τα χρήματα αυτά. Δε μπορώ να μειώσω άλλο το ήδη κατακρεουργημένο εισόδημά μου.
Ιδίως από τη στιγμή που την αύξηση υπόκειται και η σύζυγός μου. Η οποία μάλιστα είναι σε κατηγορία επιβατών που δικαιούται δωρεάν μεταφορά και πλέον καταργείται και γι'αυτή το δικαίωμα.
Δηλαδή κε Ρέππα (και λοιποί υπεύθυνοι - ένοχοι) έχουμε και λέμε:
Εγώ: από 900 --> 1350 = +450
Η σύζυγος: από δωρεάν --> 1350 = +1350
Σύνολο για την οικογένεια 1800 ευρώ ετησίως.
Πιστεύω να καταλαβαίνετε κύριοι πόσο σοβαρή είναι αυτή η δαπάνη για μια οικογένεια, η οποία επέλεξε να εργάζεται στην Αθήνα και να κατοικεί εκτός Αθήνας (με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα). Έρχεστε λοιπόν αιφνιδιαστικά με την πολιτική σας, να μας επιβάλετε να κλείσουμε το σπίτι μας στην επαρχία και να ξαναγυρίσουμε στο κέντρο.
Εσείς κύριε Ραγκούση, που είστε και Υπουργός "ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ", τι γνώμη έχετε;; Συγχαρητήρια, να το χαίρεστε το Υπουργείο σας!! Αλλάξτε το όνομα κύριε!! Είναι παραπλανητικό, σαν το "...λεφτά υπάρχουν"!
Εν κατακλείδει, σας λέω είμαι ο ΝΕΟΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ, εγώ και η γυναίκα μου, νεόπτωχοι, κάτοχοι Πανεπιστημιακού τίτλου, εγώ είμαι και Διδάκτορας (τρομάρα μου, που επέλεξα την Ελλάδα για να ζήσω, των Ρέππα, Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση).
Ελάτε να με πιάσετε κε Ρέππα, πάρτε και τον κο Μαγκριώτη παρέα, ελάτε, μόνο όταν με στείλετε για πταίσμα, ή για πλημμέλημα αν θέλετε, ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, γιατί αν σας έμεινε μια σταγόνα αξιοπρέπειας, πρέπει να κοιτάτε στο ΠΑΤΩΜΑ του Προαστιακού. Και μετά το δικό μου πταίσμα, να δούμε και τα δικά σας "εγκλήματα". Και δε θέλω να με ανεχθείτε αν με πιάσετε, όπως χρόνια τώρα ανέχεστε τους διεθνείς απρόσκλητους φίλους μας που δεν πληρώνουν μία στα ΜΜΜ. Μόνο να με πιάσετε. Αν τολμάτε κύριε Υπουργέ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!