tromaktiko: Όλοι μια... γροθιά

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι μια... γροθιά



Ομάδα και κόσμος είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση τίτλου, μετά τη συνάντηση των Γόντικα, Νίκα και Πολέμη με αντιπροσοπεία του «Φορέα».
Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ανακάμψει, να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του και να εξαπολύει την τελική του αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς... Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για το πιο δυναμικό και ζωντανό κομμάτι του κόσμου, τους οργανωμένους.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Λεωνίδας Πολέμης συναντήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα με αντιπροσωπεία του «Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13». Ενόψει μάλιστα και του κυριακάτικου παιχνιδιού με την ΑΕΚ, όπου η συμπαράσταση των φίλων του “τριφυλλιού” είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Από την πλευρά τους, ζήτησαν να στηρίξουν όσο μπορούν την ομάδα, τόσο στο ματς της 22ης αγωνιστικής, όσο και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, τονίζοντάς τους μάλιστα πως δεν πρέπει να υπάρξουν παρατράγουδα, καθώς όλοι περιμένουν πως και πως την ευκαιρία να τιμωρήσουν την έδρα του “τριφυλλιού”.

Η απάντηση που έλαβαν ήταν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα να παίξει με παίκτη παραπάνω την Κυριακή, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που ενδεχομένως να κοστίσει στο άμεσο μέλλον.

http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!