tromaktiko: Η δήθεν Δημοκρατία μας έφαγε!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η δήθεν Δημοκρατία μας έφαγε!



Καταρχάς θα θελα όποιος διαβάσει το άρθρο αυτό να έχει αντικειμενική διάθεση και σκέψη χωρίς ταμπού αλλιώς ας μη το διαβάσει καθόλου.

Ολοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια βιώνουμε απίστευτα σημάδια παρακμής σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.Είτε το δει κανείς οικονομικά είτε απ την ηθική πλευρά η έκπτωση των αξιών είναι πρωτόγνωρη.
Για μένα προσωπικά για όλο αυτο ευθύνεται το πολίτευμα που λέγεται <δημοκρατία> και ο τρόπος που το χειρίζονται κάποιοι προκειμένου να πετυχαίνουν τους στοχους τους.Αν κάνουμε μια σύντομη αναδρομή απ τη μεταπολίτευση και μετά τι βλέπουμε;
1)Σταδιακή οικονομική κατάρρευση
2)Έκπτωση αξιών που πλέον ξεκινάει απ τα σχολεία κιόλας τα οποία πιο πολυ θυμίζουν πασαρέλες και στην καλύτερη προετοιμασία για το φροντιστήριο
3)Διορισμοί στο δημόσιο για να πάρει το εκάστοτε κόμα τα ψηφαλάκια του κλείνοντας ιδιωτικές επιχειρήσεις.
4)Γίναμε η Ελλαδα κατα χρονική σειρά της <<αλλαγής> του <<Τσοβόλα δώστα όλα>> της <<Μιμμής>> των <<Ιμίων>> του <<Πάχτα>> του <<Βατοπεδίου>> του <<Λεφτά υπάρχουν>> και του <<μαζί τα φάγαμε>>
5)Βλέπουμε καθημερινά να επιχειρείται πλήρης αφελληνισμός γιατί όποιος λέει ότι αγαπάει τη χώρα του είναι φασίστας,όποιος δηλώνει Χριστιανός θεωρείται ξεπερασμένος κ.τ.λ.
6)Οι δημοσιογράφοι παραπλανούν και οδηγούν το κόσμο κάνοντας καθημερινή προπαγάνδα.Μέχρι και οι απεργίες τους γίνονται ίδια μερα με τις μεγάλες απεργίες των συνδικάτων για να μην υπάρχει κάλυψη και να ενημερώνεται ο κόσμος.
7)Γίνονται πορείες και σπάνε μαγαζια για τη δολοφονία του Αλέξη και για αλλοδαπούς μετανάστες αλλα για τους αδικοχαμένους των Ιμίων όπως και για τον Ηλιάκη που έδωσε τη ζωή του για τη πατρίδα δεν θυμόμαστε σχεδόν τιποτα.
8)Ζούμε το <διαίρει και βασίλευε>αφου βολεύει μια χαρά πλεον τη κυβέρνηση να βάζει τους επαγγελματικούς κάδους να τρώγονται μεταξυ τους ενω αυτη ευθύνεται για όλα!
Για να μη μακρυγορώ θεωρώ δεδομένο πλέον πως με το συγκεκριμένο πολίτευμα η χώρα μόνο προς το χειρότερο θα πηγαίνει!Και αυτό γιατί η πραγματικη δημοκρατία απαιτεί ήθος κάτι το οποιο δεν ειναι στο DNA του ανθρώπου.Αν όχι για όλα τα κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα αλλα για το 90% αν κάποιος ψάξει τη ρίζα τους θα καταλήξει ότι ειναι η μεθόδευση των κομμάτων για να παίρνουν ψήφους!Παρτε όποιο παράδειγμα θελετε!
Επιτέλους καλό ειναι να ξυπνήσουμε απ τη πολυετή προπαγάνδα και να δούμε τα πράγματα καθαρά.Η Δημοκρατο-οχλοκρατία που εχουμε δεν μας οδηγεί πουθενά.Με εκλογές δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα και έχει αποδειχτεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.
Αραγε στην 6ετία(1967-1973 δεν βάζω τους υπόλοιπους 8 μήνες) ζούσε κάτι χειρότερο ο Ελληνικός λαός;Μήπως τότε μπορούσε να κυκλοφορεί στο δρόμο και στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να φοβάται;Μήπως τότε υπήρχε πραγματική οικονομική ανάπτυξή;Μην μου πει μόνος κανένας για την ελευθερία του τύπου γιατι αν είναι να λειτουργεί ο τύπος όπως τα τελευταία 30 χρόνια διαπλεκόμενα και προπαγανδιστικά ενισχύοντας το εκάστοτε κόμα τότε δεν θέλω ελευθερία του τύπου!Μας πείραξε μήπως ότι τότε δεν ειχαμε οικογενειοκρατία;Αλήθεια ο δικτατορας του τότε πόσα σπίτια άφησε στην οικογένεια του και πόσα αφήνει τώρα κάποιος απλός βουλευτής;Δεν αναφέρομαι σε πρωθυπουργό γιατι εκει θα μπλέξουμε με βίλες.
Πριν 1,5 περίπου χρόνο εκλέξαμε νεα κυβέρνηση και θα θέλα να ξερω τι απο όλα αυτα που βιωνουμε αυτη τη στιγμη ήταν στο κυβερνητικο πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει στο λαό;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
Κλείνοντας θέλω να πω πως ποτέ δεν έγινα μελος καμίας παραταξης και για όσους βιαστουν να με βγάλουν Χρυσαυγίτη ή κάτι παρεμφερές να πω ότι η άποψη μου για οργανώσεις όπως η Χρυση Αυγη ειναι πως το μονο που κανουν ειναι να προβατοποιούν καποιους που νομιζουν οτι αγαπούν τη χωρα,να τους περιθωριοποιούν και να τους εκμεταλλεύονται.
Για μένα δεν υπάρχουν κόματα και οργανώσεις.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!