tromaktiko: Πανσιόν Αμυμώνη Ναύπλιο

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πανσιόν Αμυμώνη Ναύπλιο



Το μυαλό του Έλληνα ΔΕΝ θα αλλάξει ΠΟΤΕ! Ότι και να μας συμβεί σε αυτή τη χώρα εμείς θα μείνουμε για πάντα Βούρλα...
!
Προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να κλείσω δωμάτιο στη συγκεκριμένη Πανσιον για το Σαββατοκύριακο 12-13 Φλεβάρη ( μια νύχτα ). Βέβαια αυτό είναι ανέφικτο διότι επιθυμούν μόνο πελάτες που θα πάνε Παρασκευή -Σάββατο -Κυριακή (2 νύχτες). Είχαν μάλιστα το θράσος να μου πουν πως εάν μου έδινε κάποιος μεροκάματο για 2 ημέρες υπάρχει περίπτωση να επέλεγα μεροκάματο για μία ημέρα ? Και εάν θέλω να τους τηλεφωνήσω ξανά τη Παρασκευή 11/02/2011 γιατί μόνο τελευταία στιγμή κλείνουν για ΣΚ.
Σαφώς και έκλεισα αλλού και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με τη Πανσιόν Αμυμώνη.
Θεωρώ βέβαια ότι αυτή η πολιτική που ακολουθεί η συγκεκριμένη Πανσιόν είναι εντελώς αντιεπαγγελματική και ρατσιστική απέναντι στο κόσμο που είτε δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει κάπου και να μείνει 2 βραδιές είτε απέναντι σε αυτούς που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Και αναρωτιέμαι εάν έχουμε κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας!
Εκείνο που σίγουρα δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι τα χειρότερα δεν έρχονται απο τους ξένους αλλά απο εμάς τους ίδιους που αρνούμαστε κατηγορηματικά να δούμε τη πραγματικότητα και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι & επαγγελματίες.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στη διοίκηση της συγκεκριμένης Πανσιόν να βάλουν γρήγορα μυαλό διότι με αυτή τη τακτική θα πεινάσουν και μάλιστα σύντομα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!