tromaktiko: Δείτε τι άλλο θα κάνουμε..

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε τι άλλο θα κάνουμε..



Το νομο στα χερια τους αναγκάστηκαν να πάρουν οι κάτοικοι του χωριου Κρίνος, ξημερώματα της Κυριακής, όταν τέσσερα άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν εκκλησια του χωριου αλλα και ένα mini-market της περιοχής.....
Οι κάτοικοι βγήκαν με καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να εκφοβίσουν τους διαρρήκτες και τελικά συνελήφθη ο ένας εκ αυτών.
Sugkekimena, οι δράστες προσπάθησαν να μπούν στην εκκλησια της Αγίας Παρασκευής του χωριο για να "αφερσουν" χρήματα από το μπαγκάρι. Για άγνωστο λόγο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την prakgh τους. Κατευθύνθηκαν σε ένα σπίτι της περιοχής που επίσης δη μπόρεσαν να διαρρήξουν και τελικά εισέβαλαν σε ένα mini-market στο κέντρο του χωριου. Οι κίνησης τους έγιναν "αντιληπτς" από περίοικους που για να τους φοβίσουν άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα....
Τότε άρον άρον οι διαρρηκτςς έφυγαν από το mini-market έχοντας αφαιρέσει 300 ευρώ σε κέρματα και karts αξια 500 ευρώ. Οι κάτοικοι τους καταδίωξαν και οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε IX και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Ο "ταρτος" συνεργός τους δη κατάφερε να επιβιβαστεί στο IX οποτε έκλεψε ένα φορτηγό ( αγροτικό ) από το χωριο για να διαφύγει και στη συνεχεια ακολούθησε καταδίωξη από κατοικους και περιπολικά του Αστυνομικού τμήματος της Κάτω Αχαΐας που είχαν ειδοποιηθεί.
Ο δράστης έπεσε τελικά πάνω σε ένα μαντρότοιχο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Οι συνεργοί του αναζητούνται.
Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται στην περιοχή καθώς εδώ και ένα περίπου μηνα έχουν καταγραφει πάνω από έννοια περιστατικά.
Όπως ανάφερε στην <<Π>> κάτοικος του κρίνου αναγκάστηκαν να πάρουν καραμπίνες επειδή πολλές φορές περαστικοί διαρρήκτες εισβάλουν στα σπίτια τους.
Οι δράστες γνωρίζουν το πρόβλημα αστυνόμευσης και αντιμετωπίζουν τα χωρια της Μόβρης και τις Κάτω Αχαΐας και χωρίς δισταγμό εισβάλουν σε οικείς και αγροικίες. Και αυτό γιατί το Τμήμα της περιοχής στερείται δύναμης αλλα και περιπολικών..

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!