tromaktiko: Βρε σεις απανταχού Έλληνες η βάρκα σας μπάζει, καιρός να κάνετε κάτι!!!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Βρε σεις απανταχού Έλληνες η βάρκα σας μπάζει, καιρός να κάνετε κάτι!!!



Το τελευταίο διάστημα με αυτά που διαβάζω  αναρωτιέμαι πως τελικά καταφέρνουμε και συνενούμαστε μεταξύ μας.
Κάποιοι άλλα διαβάζουν, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα θέλουν να πούνε και άλλα λένε τελικά.
Μήπως, λέω μήπως, είναι καιρός να ψαχτείτε μερικοί κατά πόσο η νοημοσύνη σας είναι επαρκής για την ανθρώπινη υπόσταση σας;
Ας αναφέρω δυο-τρία παραδείγματα.
1. Κάπνισμα: Αποδεδειγμένα το τσιγάρο βλάπτει την υγεία μας. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του, θεωρίες επί θεωριών, όχι εγώ έχω δικαιώματα ως μη καπνιστής όχι έχω και εγώ ως καπνιστής, όχι να εφαρμοστεί ο νόμος κ.α
Ποιος νόμος? αυτός που ενδιαφέρεται για την υγεία σου ή ο νόμος που έχει ως στόχο εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα?
Ακόμα δεν καταλάβατε πως αφού πραγματικά βλάπτει το κάπνισμα, αφού αποδεδειγμένα καταστρέφει τον οργανισμό μας ΓΙΑΤΙ δεν το απαγορεύουν στην παραγωγή, ΓΙΑΤΙ δεν απαγορεύουν την πώληση προϊόντων καπνού?
2. Διόδια: Έχουν γίνει τόσες αναλύσεις, έχει αποδειχθεί περίτρανα πως οι συμβάσεις παραχώρισης είναι σκανδαλώδεις. Έχει αποδειχθεί πως οι μεγαλοεργολάβοι απολαμβάνουν ασυλίας στο κλέψιμο δημόσιας αλλά και ιδιωτικής περιουσίας. Είναι προφανές πως και ποιοι πλουτίζουν με τον ιδρώτα μας. Είναι προφανές πως σε δρόμους που φτιάξαμε με το υστέρημα μας, που το κράτους μας αρπάζει με τα εκάστοτε φοροειπρακτικά μέτρα, τελικά ειπράττουν διόδια κάποιοι που δεν ξόδεψαν ίσως ούτε ένα ευρώ. Και το κυριότερο ίσως είναι πως τα ειπράττουν και από δρόμους που ακόμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Παρ' όλα αυτά (και άλλα πολλά) μερικοί υιοθετούν την υπουργική άποψη "τζαπατζήδες"
Μα καλά όσο "βαμμένοι" πασοκτσίδες και αν είστε τόσο δεν μπορείτε να δείτε τι γίνετε γύρω σας? Τόσο πια σας έχουν σφίξει τις παρωπίδες που περιορίστηκε το οτπικό σας πεδίο σε μερικά μόλις χιλιοστά του χιλιοστού?
Και άντε σας έκλεισαν τα μάτια, το μυαλό σας δεν λειτουργεί καθόλου? ούτε τα αυτιά σας?
Έχετε αυτά τα αισθητήρια τα οποία από μόνα τους είναι ικανά να σας οδηγήσουν σε αγώνες αποκατάστασης του εξευτελισμού της νοημοσύνης σας.
Να καταλάβετε πως πρέπει όλοι μαζί να φωνάξουμε ή μάλλον να απαιτήσουμε να πληρώσουν την κρίση όποιοι τη δημιούργησαν, να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και αν δεν τα φέρουν να δημευτούν οι 30 βίλλες τους και ότι άλλο απέκτησαν με τα δικά μας χρήματα που έκλεψαν.
Δεν χρειάζετε να βάλετε το μυαλό σας να ξοδέψει πολλή φαιά ουσία.
Λίγο χρειάζεται για να βγείτε από το λήθαργο...
3. Parking στην Εγνατία Οδό: Ότι νάναι! Μα ποιος είπε να απομακρυνθούν τα συρματοπλέγματα στην περιοχή με τις αρκούδες? Κανένας! Ο αναγνώστης δικαιολογημένα αναδεικνύει το τεράστιο αυτό πρόβλημα της μη ύπαρξης parking ενώ υπάρχουν άπειροι χώροι που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς περαιτέρω ενέργειες, αρκεί να απομακρυνθεί η περίφραξη ή οι μπάρες που εμποδίζουν την πρόσβαση.
4. Το πρόσφατο θέμα με τους κυνηγούς: Τι μπορεί να σας πει κανείς γι αυτό? Μα είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας που υποστηρίζει αυτούς τους αλήτες? είναι δυνατόν?
Και όμως είδα αρκετούς...
Η κυρία με την κάμερα φανερά και όχι κρυφά, γνώριζαν ότι καταγράφεται η φάτσα τους και αυτά που λένε, ζήτησε το αυτονόητο: να απομακρυνθούν από την απαγορευμένη για κυνήγι περιοχή και από το σπίτι της που ήταν εκεί κοντά.
Τι το παράνομο έκανε? Ότι τους κατέγραφε το γνώριζαν. Ότι ήταν σε απαγορευμένη (μάλλον) περιοχή και αυτό το γνώριζαν.
Τι έκαναν αυτοί? την έβριζαν συνεχώς μα ακατονόμαστες εκφράσεις, ο υπάλληλος της πολεοδομίας με το ύφος του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" θα τις δείξει τι θα την κάνει αύριο όπως λέει και στο τέλος ορμάει πάνω της με το αυτοκίνητο του!!!
Ενώ γννώριζε πως η κάμερα τον καταγράφει!!
Αυτόν τον τύπο λοιπόν κάποιοι τον επικρότησαν για την ενέργεια του...
Αντί να απαιτήσουν την άμεση σύλληψη του και την απομάκρυνση από κάθε δημόσια ή άλλη θέση εργασίας που έρχεται σε απαφή με το κοινό.

Να συνεχίσω? μάλλον δεν χρειάζεται...
Είμαστε άξιοι της τύχης μας...
Καλά κάνουν και μας έχουν ως τα πρόβατα επί σφαγή... καλά κάνουν...
Αφού πρώτα κατάφεραν και μας αφαίρεσαν το κομμάτι εκείνο του εγκεφάλου που σχετίζεται με την κατανόηση των όσων συμβαίνουν γύρω μας...

Εεεεεε σεις Έλληνες δεν πάτε καλά!!!
Ξυπνήστε επιτέλους... Κουνήστε το κεφάλι σας μήπως βρει το μυαλό σας τη θέση του!!!

Και μην ξεχνάτε:
Μας φοφούνται, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ..

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!