tromaktiko: Απαντήσεις στο :Τζάμπα μάγκες

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Απαντήσεις στο :Τζάμπα μάγκες



ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ;
 (ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9350.html)
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΜΑ;ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 2,2ΔΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥ! Ο ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ,ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ(ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ).ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
Αναγνώστης

---------------------------------------------------

φίλε δεν μας απασχολείς τόσο για να γίνεις μισητός η αγαπητός...για να έχεις τέτοιες απόψεις η χουντικός θα είσαι η προφανώς δεν ζεις σε αυτήν την χωρα,διότι οι πολίτες τις ίσως να μην έχουν να πληρώσουν τα διόδια και τα κάθε διόδια...εσύ φυσικά πρόβλημα δεν θα έχεις έχου k τα τραγικά σχόλια σου...κύριε βολεμένε λοιπόν τα σχόλια σου "κανετα" αλλου στον κόσμο που κατοικείς γιατί στην σημερινή Ελλάδα δεν είσαι..
Αναγνώστης

------------------------------------------------------

φιλε μου εσύ και οι όμοιοι σου φτάσατε τη χωρα μας απλά στο να μην υπάρχει πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά ιστορικά ή όπως αλλιώς θες!
το να έχεις την εξουσία με ψέμματα, κοροϊδίες και την ψυχολογική βία που μας ασκούν τα μέσα ενημέρωσης αλλα και η πολιτική που εφαρμόζεις να είναι τίγκα στη διαφθορά και τις μίζες κάποτε θα φέρουν το χειρότερο κακό για τη χωρα.
σε ένα δίκαιο και ευνομούμενο κράτος κανεις δε θα ήθελε όλα αυτά που συμβαίνουν. αλλα σε αυτό το τέλμα που μας έχετε φτάσει (πολιτικοί k επιχειρηματίες) το "δεν πληρώνω" είναι μονο η αρχή του τέλους σας και είναι τίποτα μπροστά σε ότι θα πάθετε όταν φύγετε από την εξουσία και πλέον κανένας και τίποτα δε θα σας προστατεύει! θα γίνετε μετανάστες όπως είμαι εγώ σήμερα από την δήθεν πολιτική που ασκείται τα τελευταία 30 χρονια!
η διαφορα είναι ο,τι εγώ είμαι τίμιος k έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί εργάζομαι, ενώ εσύ θα τρως τα λεφτά του μπαμπά σου από,τι κατάλαβα σε καμια παραλια.
PS. μας έχετε πιει το μεδούλι αλλα μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!