tromaktiko: Aγώνας Ολυμπιακός - ΠΑΟ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Aγώνας Ολυμπιακός - ΠΑΟ



Γι αυτό φτάσαμε ως εδώ αυτό το κράτος και το κάναμε μπ....o γιατί είναι όλα ΣΑΠΙΑ!!!! Αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού παραδέχομαι ότι ήταν η ποιο άδικη νίκη μας.....κρίμα!
Αυτά μόνο εδώ και πουθενά αλλού, και δεν θα πω Αφρική γιατί ούτε εκεί δεν γίνονται.Πρέπει κάποια στιγμή να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τίποτα άλλο.Αν θέλουμε να λεγόμαστε φίλαθλοι ή οπαδοί του ολυμπιακού ή όποιας ομάδας πρέπει να ξεχωρίζουμε το δίκαιο από το άδικο και να δείξουμε εμείς η φίλαθλοι ποιο είναι το σωστό για να δούμε κάποια στιγμή καθαρό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όχι να περιμένουμε μια φορά το μήνα το championleage για να δούμε πραγματικό ανθρώπινο ποδόσφαιρο και ότι και να μου πούν οι φίλοι φίλαθλοι για την ομάδα μας εγώ και 10 εκατ. κόσμος είδαν αδικία χθες βράδυ άλλο που δεν το παραδέχονται μερικοί "φίλαθλοι" .Και αυτός που θα μου πει ότι χθες βράδυ ο διαιτητής ΔΕΝ τα έκανε ΣΚΑΤΑ(!!!!) είναι ή μεγάλος ΒΛΑΚΑΣ η δεν έχει σχέση με το άθλημα και να ασχολήθει με την ζωγραφική!!!! Τι ποιο ωραίο από το να παιζόταν καθαρό ποδόσφαιρο, να κέρδιζε ο καλύτερ ος (γιατί αυτή είναι η ουσία) και όλη η Ευρώπη που έβλεπε τον αγώνα μέσα από το site της uefa και οι ξένοι σκάουντερ που ήταν χθές στο Καραΐσκάκη να έβλεπαν τον πολιτισμό μας και όχι, γι ακόμη μια φορά, την ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΑΣ και να γελάνε μαζί μας...........ΚΡΙΜΑ!!!!

Αναγνώστης

---------------------

Και ωραία.. αφού λοιπόν λίγο πολύ ΟΛΟΙ συμφωνούμε και από τις δύο ομάδες ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος,
ας ξαναγίνει λοιπόν το Β΄ ημίχρονο, για να αποδοθεί "δικαιοσύνη" για το καλό του ποδοσφαίρου!!!
Πως είπατεεε...;;; δεν γίνονται αυτά..!!! αρε ΛΑΜΟΓΙΑ εε ΛΑΜΟΓΙΑ..!!

Αναγνώστης

-------------------------
σχετικα με το "http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8231.html"

Φίλτατε οπαδέ,

Νομιζω πως πραγματικά δεν αλλαζει τίποτα σε αυτη τη χώρα, και για να γίνώ λίγο πιο σαφείς, οπώς και σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην Ελλάδα, όλοι στο τέλος κοιτάμε τον νεκρό και δεν κλαίμε γι'αυτόν πραγματικά, αλλά για την πιθανότητα να μας είχε συμβεί αυτο σε εμάς. Αυτό έχει παθει κι ο ΠΑΟ αλλα τελικά αυτο πραγματικά συναίβει και στον ΟΣΦΠ. Το χειροτερο δε στην ιστορία, είναι πως όλοι πέσαμε στη λούμπα κι αρχίσαμε να εξοντώνουμε λεκτικά άλλοι αδέλφια, άλλοι φίλους και στο τέλος χάσαμε το νόημα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, και τελικά αÎ! ½ θελεις, την αποψή μας και ψυχη μας, απο ποιους;
Από αυτούς που μας χρησιμοποιούν κοιτώντας μόνο έσοδα και προβολή, επειδή και μόνο επειδή, υποστηρίζεις μια επώνυμη Ανωνυμη Εταιρεια.
Δεν έχω κάτι αλλο να πώ και σου ζητώ για την ομμότητα των λεξεών μου, αλλά λυπάμαι πολύ για τις εποχές που πλήρωνα για να δώ κατι που με έκανε να γίνομαι πρόβατο χωρίς να το θέλω και να το νιώθω την στιγμή που δεν ειχα για ουτε για τσίγαρα.

Αναγνώστης


-------------------------

Σχετικά με το: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8231.html


ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΉΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ??? ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ Ο ΚΑΝΤΕ ??????

ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ.. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ...


ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΣ "ΟΠΑΔΟΣ" ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟ??????

ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΑΡΑ 1 ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕ ΓΥΑΛΙΆ (ΚΟΚΚΙΝΕΣ).


Αναγνώστης

----------------------------

Το ελληνικό ποδοσφαιρο ειναι μια τεραστια επιχείριση, και δυστυχώς κανεις δεν το βλεπει... οπως ακριβος και το πολιτικο συστημα τις χωρας άλλωστε !! Παλιοτερα ο κοσμος πήγαινε σε συγκεντρωσεις πολιτικών και χτυπουσε παλαμακια με ενα τεραστιο χαμογελο, ακουγε οσα ηθελε να του πουν και ολα ηταν υπεροχα, σημερα ολοι το παιζουν οτι και καλα ξυπνησαν μέχρι τη στιγμη της καλπης που ολα ξεχνιούνται, και ψηφιζουμε συνεχώς τα ιδια !! Στο ποδοσφαιρο δυστυχώς ειμαστε ακομα στο σταδιο που χτυπαμε χαμογελαστοι παλαμακια ενω την ιδια στιγμη καπιοι γελουν μαζι μας, βγαζοντας τεραστια κέρδη !! Και μετα εχουμε και το θρασος να γκρινιαζουμε και να εχουμε και παραπονο για το χθεσινο αγώνα !! συνεχιστε να τους πληρωνετε κυριοι... για εμενα μεχρυ εδω ηταν !!

Aναγνώστης

------------------------

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ POST: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8231.html
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ !
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ! ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΤΙΜΑΕΙ", ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ !! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ -ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ- ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ! ΝΤΡΟΠΗ !!
  
Αναγνώστης

------------------------

 η τιμωρία που αξίζει στον ολυμπιακό
αφαίρεση βαθμόν αποκλεισμός της έδρας τουλάχιστον για δέκα αγωνιστικές και τέλος ένα βαρβάτο χρηματικό ποσο για να βάλουν μυαλό. αν ήμουν εγώ θα του έσκαγα 10 εκατομμύρια euro και απώλεια 10 βαθμών όσο για τον καλόπουλο οριστική διαγραφή και ποινικοί διώξει σε βαθμό "κακουργματος" για δόλο και αλλοίωση αποτελέσματος

 Αναγνώστης


----------------------

Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8231.html.Για ποιο λόγο νομίζει ο οπαδός του ολυμπιακού που γράφει το μήνυμα οτι ο φίλαθλος πήγαινε τρέχοντας στον ποδοσφαιριστή?Μήπως για να του ζητήσει κανένα αυτόγραφο? Αν ήσουν εσύ στη θέση του ποδοσφαιριστή θα καθόσουν να τις έτρωγες? Στην Ελλάδα έχουμε το <<ποδόσφαιρο>> που μας αξίζει. Σε εισαγωγικά, γιατι αυτό δεν λέγεται ποδόσφαιρο. Εσείς οι φίλαθλοι που πάτε στα γήπεδα για θαυμάστε λίγο εναν αγγλικό αγώνα και δείτε οτι στις κερκίδες έχει απο όλες τις ηλικίες των ανθρώπων ακόμα και οικογένειες, που εδώ δεν θα τολμούσαν να πάνε και να ακούνε τις χυδαίες βρισιές (το λιγότερο). Ζηλέψτε αυτό που δεν θα έχετε ποτέ ή που μάλλον δεν θέλετε να έχετε. Μήπως είστε καταπιεσμένοι και φανατισμένοι και πάτε για να ξεδώσετε στα γήπεδα? Καταστρέφετε ενα τόσο ωραίο άθλημα.

Αναγνώστης

-----------------------

 ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ?? ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ??ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ?? ΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΠΑΛΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ! ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!

Αναγνώστης
-----------------------
Πιστεύω οτι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Ολυμπιακό αλλά και ένα μάθημα για όλους αυτούς που δεν τους αρέσει ενα καθαρό πρωτάθλημα είναι:

1. η ομάδα να αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα και να κατεβάσει τα εφηβικά.

2. να μην επιτραπεί στους διεθνείς της ομάδας να ακολουθήσουν την Εθνική.

3. και να γίνουν καταγγελίες στην UEFA και σε όλα τα αρμόδια όργανα της Ελλάδος για το εγκλημα που διαπράχτηκε εχθές στο καραϊσκάκη.

Νομίζω οτι είναι ένα μήνυμα το οποίο θα πήρατε από πολλούς φιλάθλους και εύχομαι να κάνετε κάτι αντρίκιο αυτή τη φορά..


Aναγνώστης

-----------------------



γιατι κανεις δεν λεει οτι το ακυρωθεν γκολ του παο ειναι μεν κανονικο αλλα ξεκιναει απο μια φαση που δεν ηταν κορνερ αλλα αουτ υπερ του ολυμπιακου,γιατι κανεις δεν λεει οτι στο πεναλτυ που ζηταει ο παο εχει σφυριξει ο διαιτητης επιθετικο φαουλ και απο την στιγμη που εχει δωσει κατι τετοιο η φαση θεωρειται ως μη γενομενη,τελος το 2ο γκολ του ολυμπιακου ειναι κανονικο γιατι αν δειτε το ριπλει ο παντελιτς ειναι στην ευθεια με το δοκαρι αρα δεν! υπαρχει περιπτωση να εμποδιζει το οπτικο πεδιο του Τζορβα,αλλα εχουμε πηξει στους αντικειμενικους δημοσιογραφους και κατι τετοιο δεν ακουστηκε πουθενα,επισης για το γκολ του τζιμπουρ αν δειτε το ριπλει φενεται το χερι του σαριεγκι να κατεβαζει την μπαλα,εντυπωση μου προκαλεσε ομως που κανεις παιχτης δεν διαμαρτηρηθηκε σε αυτη τη φαση για οφσαιντ.

για τα υπολοιπα που διαδραματιστηκαν στον τελος του αγωνα ,μονο ντροπη με κανουν να αισθανομαι και αυτο γιατι πρωτα απο ολα δεν υπηρχε κανενας λογος να μπει κανεις μεσα και ποσο μαλλον να κινηγησουν καποιοι ανεγκεφαλοι τους ποδοσφαιριστες του παναθηναικου.ολα ξεκινησαν παντως και οσοι ηταν στο γηπεδο το ειδαν πεντακαθαρα οτι ολα ξεκινησαν απο την στιγμη που παιχτης του παναθηναικου οπως πηγαινε στα αποδητηρια κλωτσησε μπαλα σε οπαδο του ολυμπιακου!αν λεω ψεματα να βγει καποιος δημοσιογραφος να το διαψευσει.για τα οσα εγιναν στη φυσο! υνα δεν εχω εικονα αλλα μπορω να φανταστω τα οσα αισχη εγιναν.
ολα τα υπολοιπα που ειπαν οι προεδροι-παραγοντες-μετοχοι-


αμετοχοι-δημοσιογραφοι αντικειμενικοι και οχι ειναι απλα για να εχουμε να λεμε οτιδηποτε αλλο εκτος απο μπαλα,απλα θα ηθελα να καταγραφει το πως ειδα εγω τα πραγματα.

Αναγνώστης-


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!