tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Τα φιλικά των εθνικών ομάδων κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα που έχει ορισμένα ισχυρά στηρίγματα, αλλά δεν λείπουν και οι παγίδες, όπως ισχύει πάντα σε αναμετρήσεις με φιλικό χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κόντρες κορυφαίων ομάδων που δείχνουν αρκετά αμφίρροπες σε μερικές περιπτώσεις. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr



Ενα από τα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας είναι το Γερμανία - Ιταλία με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί και τον άσο να υποχωρεί προς το 1.85. Στο Γαλλία - Βραζιλία ένα σχετικό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι, όμως οι Γάλλοι με τη βοήθεια της έδρας έχουν ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 2.30 παίζει κατά μέσο όρο ο άσος της Αργεντινής επί της Πορτογαλίας, ενώ το διπλό της Αγγλίας μέσα στη Δανία άνοιξε στο 2.30 σε μια αναμέτρηση που κάθε αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί πιθανό.

Το μεγάλο φαβορί της ημέρας είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία που υποδέχεται την Κολομβία με τον άσο στο 1.20 χωρίς χάντικαπ. Ισχυρό προβάδισμα έχει και η Ολλανδία στο ματς με την Αυστρία σε τιμές 1.25 και 1.30. Από τα δυνατά στηρίγματα της ημέρας η Ελλάδα που θα υποδεχτεί την ομάδα του Καναδά με τον άσο στο 1.50. Πιέστηκαν ο άσος του Βελγίου στο ματς με την Φινλανδία στο 1.60 και στο 1.55, ενώ ένα καθαρό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενες Σλοβακία και Ελβετία σε αποδόσεις 1.20 και 1.30, αντίστοιχα.

Στο Κροατία - Τσεχία υποχώρησε η τιμή των γηπεδούχων στο 2.00, ενώ κινήθηκε έντονα ανοδικά η Αρμενία προς το 2.80 και πιέστηκε το διπλό της Γεωργίας στο 2.60. Ισχυρή πίεση ασκήθηκε και στο διπλό της Νορβηγίας με αντίπαλο την Πολωνία σε αγώνα που διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος. Υποχωρεί αισθητά προς το 1.50 και το διπλό της Ουγγαρίας στο εκτός έδρας ματς με το κατώτερο Αζερμπαϊτζάν.

Η Τουρκία, η Ρωσία και η Βουλγαρία είναι τα φαβορί με αντίπαλους τις Ν. Κορέα, Ιράν και Εσθονία, αντίστοιχα, σε αποδόσεις κοντά στο 1.70, όμως πρόκειται για αναμετρήσεις που χρειάζεται προσοχή καθώς οι αντίπαλοι τους έχουν δυνατότητες.

Σημαντικές δυσκολίες παρουσιάζει ο αγώνας του Ισραήλ με τη Σερβία, αλλά και της Σκωτίας με την Β. Ιρλανδία, ενώ στο Μεξικό - Βοσνία δέχτηκε πιέσεις η τιμή των γηπεδούχων και υποχώρησε στο 1.70.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!