tromaktiko: «Η Ελένη κοιμάται μακαριότατο ύπνο»! Ποιός το είπε;

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Η Ελένη κοιμάται μακαριότατο ύπνο»! Ποιός το είπε;



Ένας άνθρωπος που επί χρόνια "υπηρετούσε" την ελληνική τηλεόραση, ανέδειξε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα και πολλές εκπομπές του έγιναν σύμβολα για τηλεοπτικούς σταθμούς, μιλάει "καυστικά" για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη κοιμάται ακόμη μακαριότατο ύπνο. Αν...
είχε ξυπνήσει, θα έπρεπε να την είχε προβληματίσει η περσινή επιτυχία του ΑΝΤ1, ώστε να μην χρειαστεί να την αφυπνίσει η φετινή επιτυχία του Mega. Δεν αρκεί να αυτοαποκαλείσαι ή να σε αποκαλούν κάποιοι “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”, γιατί όλοι οι πραγματικοί βασιλιάδες που ξέρω δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά όλο το χρόνο για να κρατήσουν το θρόνο τους.»

Ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "People", συνέχισε τα καυστικά του σχόλια για την παρουσιάστρια του "Καφέ": « Η Ελένη μου θυμίζει οδηγό αγώνων που πήρε έναν αραμπά και είπε: “Δεν βαριέσαι. Είμαι τόσο καλή οδηγός, που δεν πειράζει να έχω τον αραμπά. Θα περάσω τη Ferrari”. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Μπορώ να βάλω και στοίχημα 500.000 ευρώ πως αν η Ελένη μου ανέθετε για δυο εβδομάδες την εκπομπή της και μου υποσχόταν ότι θα ήταν υπάκουη παρουσιάστρια, θα την έκανα πρώτη. Αν αποτύγχανα, δεν θα έπαιρνα δραχμή», δήλωσε.

Ο δημοσιογράφος δεν αφήνει... "παραπονεμένους" ούτε τους Καραμεροχαριτάτους: «Η περσινή τους επιτυχία ήταν συγκυριακή. Ήταν θέμα τύχης – και, κυρίως, ατυχίας της γνωστής και μη εξαιρετέας φίλης μου από το άλλο κανάλι». 
http://www.markos.tv/i-eleni-koimatai-makariotato-ypno-poios-eipe
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!