tromaktiko: Ψωμιάδης: «Φούσκα» η επίσκεψη Σκανδαλίδη

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ψωμιάδης: «Φούσκα» η επίσκεψη Σκανδαλίδη



Επίθεση στον Κώστα Σκανδαλίδη έκανε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψή του στη Β. Ελλάδα «φούσκα», στο πλαίσιο συναντήσεων που είχε με αγρότες της περιφέρειάς του. Τον περιφερειάρχη συνόδευαν οι οικείοι...

 αντιπεριφερειάρχες Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης και Σερρών Γ. Μωυσιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης άφησε περαιτέρω αιχμές κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «με αστυνομικά μέτρα δεν λύνονται τα προβλήματα».

Προσέθεσε, ακόμη, ότι αγροτική ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει με κινήσεις κόντρα στην κοινή λογική, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες, να κατασκευάσει τα απαραίτητα αρδευτικά έργα, να φροντίσει για την καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛ.Γ.Α. και να λειτουργήσει μηχανισμό ελέγχου εισαγόμενων προϊόντων αγροτικών και κτηνοτροφικών.

Νωρίτερα, ο κ. Ψωμιάδης είχε επισκεφθεί τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στα Γιαννιτσά, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών της Πέλλας. Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών του Κιλκίς στον πεζόδρομο της πόλης και τέλος με εκπροσώπους των αγροτών των Σερρών, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Σερρών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!