tromaktiko: Περί επανάστασης

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Περί επανάστασης



Απο χθες διαβαζω στα διαφορα blogs για πετυχημενη πορεια, εξεγερμενη λαοθαλασσα και αλλα ποιητικα. Ποσοι αληθεια κατεβηκαν, ποσοι απεργησαν...


, ποσοι ηταν οι "γνωστοι" ταραξιες που βρισκονται σε καθε πορεια και ποσοι ηταν τα "γνωστα" κομματοσκυλα που επισης βρισκονται σε καθε πορεια. Επισης ποσοι απο αυτους πιστευαν οτι θα καταφερναν να αλλαξουν κατι.
Δε νομιζω πως ειμαστε τοσο ονειροπολοι σαν λαος . Οχι δεν πηγα σε μια συνηθισμενη πορεια οσο και να συμφωνουσα με τα αιτηματα για ολους αυτους τους λογους. Ας φροντισουμε να ξεσηκωθουμε ολοι οχι οργανωμενοι απο κομματα και ιδεολογιες αλλα απο αληθινη αγανακτιση. Να κατεβει μια πραγματικη λαοθαλασσα πανω απο 1 500 000 μονο στην Αθηνα ειρηνικα και καθημερινα για 3 μερες συνεχομενες . Δε νομιζω οτι θα μπορουσε να μη σκεφτει σοβαρα καποιος το λαο σε μια τετοια αντιδαση. Για μενα αυτο ειναι αληθινη εξεγερση του βασανισμενου λαου που ξερει μονο να οργανωνεται σωστα μεσω internet για να αναψει μερικα ρεσο σε καποια πλατεια της Αθηνας... Μαλλον ονειρευομαι παλι!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!