tromaktiko: Συνάντηση του σωματείου μας στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση του σωματείου μας στον δήμο Θεσσαλονίκης



Μετά από την 27 / 01 / 2011 επιστολή που αποστείλαμε στον δήμο Θεσσαλονίκης όπου ζητούσαμε άμεση συνάντηση με τον δήμαρχο αλλά και με όλους τους αρμόδιους φορείς του δήμου για να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα του κλάδου μας αλλά και για τα πρόστιμα – άδειες κοινόχρηστου χώρου - καταβολή τελών κ.τ.λ.
συναντηθήκαμε στις16 / 02 / 2011 με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου κύριο Αβραμόπουλο Παναγιώτη αλλά και με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κύριο Χαζναη Καπονε.
Στην συνάντηση μας αυτή η δυο κύριοι άκουσαν με προσοχή τα δικαία αιτήματα μας και μας υποσχεθήκαν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητηθούν από νέα βάση πλέον όλα τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τον κλάδο μας όπως είναι τα υπέρογκα πρόστιμα ,η άδειες εκμετάλλευσης κοινόχρηστου χώρου, μεταφορά η μη των κλειστών περιπτέρων, τιμές χρέωσης των ψυγείων και των σταντ ,αλλά και οτιδήποτε άλλο απαρτίζεται γύρω από το περίπτερο και το ψιλικατζίδικο.

Η επομένη συνάντηση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στην διάρκεια ενός η δυο μηνών και εφόσον τελειώσουν κάποια διαδικαστικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την συνένωση των δήμων από το σχέδιο Καλλικράτης. Αγωνιωδώς λοιπόν περιμένουμε την επόμενη συνάντηση μας, και ευελπιστούμε ότι η νέα διοίκηση του δήμου θα συμμεριστεί τα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΙΛΙΚΩΝ – ΚΑΠΝΟΠΩΛΩΝ
& ΕΝΟΙΚ. ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
e-mail : iakovou.kon@hotmail.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!