tromaktiko: Για οσους εξακολουθούν να πληρωνουν διόδια

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Για οσους εξακολουθούν να πληρωνουν διόδια



Πριν από λιγες ημέρες με τυμπανοκρουσίες αναγγέλθηκε από τα ΜΜΕ η παράδοση ενος τμήματος 8 χλμ της ΙΟΝΙΑΣ οδού. Το τμήμα Πέτα - Σελλάδες στην Άρτα. Βέβαια κανείς δεν αναφέρε ότι το έργο είναι ημιτελές δεδομένου ότι παραδόθηκε στην κυκλοφορία χωρίς να ολοκληρωθεί ο ανισόπεδοςκόμβος στο Πέτα.

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι άλλο για το συγκεκριμένο δρόμο. Τα 8 χλμ αποτελούν προέκταση της παράκαμψης Αρτας - Φιλιππιάδας το οποίο έχει παραδωθεί στην κυκλοφορία πριν από 5 χρόνια περίπου. Στο τμήμα αυτό υπάρχει ο ΙΣΟΠΕΔΟΣ κόμβος Φιλιππιάδας (ναι ο αυτοκινητόδρομος διασταυρώνεται με ισόπεδο κόμβο με το επαρχιακό δίκτυο) Στην εν λόγω διασταύρωση όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, για τα οποία κανείς απο τα ΜΜΕ δεν κάνει λόγο.

Όμως ο κίνδυνος που ελοχεύει στο συγκεκριμένο κόμβο να επαναληφθεί ένα παρόμοιο δυστύχημα με αυτο των Τεμπων είναι ορατός, δεδομένου ότι κάθε μέρα λεωφορεία του ΚΤΕΛ διασχίζουν τη διασταύρωση, μεταφέροντας εκατοντάδες μαθητές από και προς τα

Γυμνάσια και Λύκεια Φιλιππιάδας
Και για όσους σκεφτούν ότι η Αρτα και η Φιλιππιάδα είναι μακρια να τους θυμήσω ότι η ίδια εταιρεία που εισπράττει διόδια στην Αθηνών - Λαμίας έχει αναλάβει την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!