tromaktiko: Απάντηση στο άρθρο του κου Καμπουράκη ''Ολυμπιακάρα μου''

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο άρθρο του κου Καμπουράκη ''Ολυμπιακάρα μου''



Διάβασα το άρθρο του κου Καμπουράκη για τον Ολυμπιακό. Όμορφο άρθρο. Ρομαντικό. Νοσταλγικό. Πέρα για πέρα αληθινό.

Όμως κε Καμπουράκη αυτή την ευαισθησία, αυτή την αγανάκτηση, αυτή την απογοήτευση γιατί δεν την επιδεικνύετε και για τα τόσα άλλα προβλήματα και μαρτύρια αυτού του λαού και αυτής της χώρας? Εσείς, ο συνάδελφος σας που χαβαλεδιάζετε κάθε πρωί, ο συνάδελφος σας κος Πρετέντερης, Ο κος Καψής και όλο το υπόλοιπο σινάφι του Mega, της ελληνικής τηλεόρασης, της ελληνικής δημοσιογραφίας (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) που έχετε καταντήσει φερέφωνα μιας κυβέρνησης που στο μέλλον θα χαρακτηρισθεί το λιγότερο ως ένα τσούρμο δοσίλογων? Που την φήμη και την υστεροφημία σας την θυσιάζεται κάθε μέρα γελοιοποιώντας εσάς και το επάγγελμά σας?
Μόνο εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος σας κράζει, σας χλευάζει. Και το χειρότερο για εσάς? Δεν σας πιστεύει πλέον. Κανένα σας.
‘’Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι’’ φωνάζανε παλιά. Τώρα? Με τι μούτρα θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας? Εσείς κε Καμπουράκη που τόσο υποκριτικά σας ενόχλησε η κατάντια ενός πρωταθλήματος που έτσι και αλλιώς έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό, σημάδι μιας εδώ και καιρό παρατημένης κοινωνίας, εσείς τι θα γυρίσετε να πείτε στα παιδιά σας όταν σας ρωτήσουν γιατί σας φωνάζουν ρουφιάνο?
Ντροπή σας κε Καμπουράκη. Κε μεγαλοδημοσιογράφε. Ντροπή σας γιατί πιστεύετε και εσείς όπως και ο αρχηγός σας ότι ο ελληνικός λαός είναι χαζός. Δεν είναι χαζός κε Καμπουράκη. Ξέρει πότε να ξεσηκώνεται. Πότε να αντιδράει. Και δυστυχώς και εσείς με την υπόλοιπη συμμορία σας θα είστε απέναντι τους. Όχι δίπλα τους. Εσείς καθίστε να ασχολείστε με τον Ολυμπιακό σας, έτσι και αλλιώς ο μισθός σας επιτρέπει να μην έχετε άλλα άγχη. Ούτε πως θα πληρώσετε τα φροντιστήρια των παιδιών, πως θα πληρώσετε τους λογαριασμούς, το ενοίκιο, πότε θα πάρετε σύνταξη, πως θα έχει η οικογένεια σας τα ελάχιστα που πρέπει να έχει. Γιατί εσείς ρομαντικέ κε Καμπουράκη τρώτε με χρυσά πιρούνια…με χρυσό που έχει βγει από υποβρύχια, αεροπλάνα, Siemens, ομόλογα….
Και μη γελιέστε. Ένοχος δεν είναι μόνο αυτός που κάνει το έγκλημα. Έγκλημα είναι και η υπόθαλψη ενός εγκληματία…..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!