tromaktiko: Σχετικά με το ντέρμπυ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με το ντέρμπυ



Τελικα η κοντή μνημη ειναι συνδρομο στην Ελλαδα.Το οτι εχθες αδικηθηκε ο ΠΑΟ ειναι σιγουρο.Οπως σιγουρο ειναι πως εγιναν εκτροπα στην ληξη.
Καποιοι ομως περυσι απο οτι φαινεται δεν ειδαν τα ψυγεια !!!! και τους παγκους !!!! που πεταγαν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ οταν εφτασε η ομαδα του Ολυμπιακου στο Ολυμπιακο Σταδιο.Καποιοι περυσι δεν ειδαν το κανονικο γκολ του Τοροσιδη στο 1-2 της ΑΕΚ μεσα στο καραισκακη προς το τελος του αγωνα οπου ο αγωνας θα γινοταν 2-2.Καποιοι δεν βλεπουν γενικα την καμπουρα τους.Και ενταξει εμεις οι φιλαθλοι-οπαδοι...ειμαστε καπως,αλλα να ακους κορωνες απο δημοσιογραφους τυπου Καραλη,οταν οι ιδιοι σωπαιναν στα περσυνα,οταν οι ιδιοι σωπαιναν οταν η ΑΕΚ φετος νικουσε με γκολ-καπνογονο..ε τοτε αυτο ειναι τραγικο.
Οι δημοσιογραφοι κατα την αποψη μου ειναι υπευθυνοι σε μεγαλο βαθμο για την κατάντια.Και οι κακοι δημοσιογραφοι τυπου Καραλη (και βαζω αυτον γιατι αυτος σηκωνει την σημαια του αντικειμενικου,πιστευω πως Ο Γκοντζος ειναι πιο τιμιος γιατι το λεει ειμαι παναθηναϊκός και τα βλεπω πρασινα και μαγκιά του) ειναι αυτοι που πρεπει να απομονωθούν απο ολους μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!