tromaktiko: Η Αστυνομία έδρασε αμέσως!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η Αστυνομία έδρασε αμέσως!



Την περασμένη Παρασκευή στις 11:30 ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) έλαβε τηλεφωνικώς μια καταγγελία από μέλος του Σ.Π.Α.Ζ., ότι σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα, κάποιοι πουλούσαν κουτάβια.
Ειδοποιήθηκε αμέσως η Άμεση Δράση. Σε συνεργασία με τα μέλη του Σ.Π.Α.Ζ., τον κτηνίατρο και με τις νομικές συμβουλές της...
 δικηγόρου, Νατάσας Μπομπολάκη (που είναι μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής 110 Ζωοφιλικών Σωματείων και πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων ») οι μεν «κύριοι» πήγαν αυτόφωρο, τα δε κουτάβια με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα παραδόθηκαν στους πραγματικά φιλόζωους.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο για την άμεση και ουσιαστική βοήθεια, την κυρία Μπομπολάκη για τις πολύ χρήσιμες νομικές συμβουλές, την Άμεση Δράση για την έγκαιρη επέμβαση και τους αστυνομικούς του Α.Τ. Γλυφάδας για τον άμεσο και αποτελεσματικό χειρισμό του περιστατικού.

Ελπίζουμε ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει τη μόνιμη απομάκρυνση των κουταβιών από τους εμπόρους και την ανάθεσή της ευθύνης τους στον Σ.Π.Α.Ζ. ώστε γρήγορα τα ταλαιπωρημένα και σαφώς κακοποιημένα αυτά ζώα να βρουν επιτέλους οικογένειες, που θα τα υιοθετήσουν, θα τα φροντίσουν και θα τα αγαπήσουν για πάντα!» εξηγεί με ανακοίνωση της η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 110 Ζωοφιλικών Σωματείων
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!