tromaktiko: Γερμανική υποκρισία

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γερμανική υποκρισία



Χθες 20/2/2011 η ΕΤ3 είχε ένα ντοκιμαντέρ για τις θηριωδίες των Γερμανών στην Ελλάδα κατά την κατοχή και συγκεκριμένα κατά του άμαχου πληθυσμού όπου είχαν βάλει σε έναν αχυρώνα 220 γυναικόπαιδα...
-μεταξύ των οποίων και μια που μόλις γέννησε δίδυμα-και τους έκαψαν ζωντανούς.
Με την ιστορία του μέρντεχ όπου απαρνηθήκαμε αποζημιώσεις για δολοφονίες και ληστείες έχουμε τα εξής.
Προσκλητήριο προς τους εχθρούς μας ότι η ζωή στην Ελλάδα είναι πάμφθηνη -μπορούν νάρχονται να κάνουν κατοχή-εκτελέσεις -ληστείες-να προκαλούν λιμό με 300,000 νεκρούς από πείνα και στο τέλος να μας βάζουν να σκοτωνόμαστε για να μην διεκδικήσουμε αποζημιώσεις .
Αν πάμε στο σήμερα θα δούμε ότι οι μόνες πανάκριβες αγορές που κάνει η χρεοκοπημένη Ελλάδα είναι αυτές των υποβρυχίων που αγοράσαμε από τους "συμμάχους"Γερμανούς 50% ακριβότερα από τους Τούρκους.
Καλά ο Βενιζέλος μόνο νόμους περί "ευθύνης" του σιναφιού του ξέρει να βγάζει; Η του έρχεται πιο νόμιμο και ηθικό να δανείζεται ένας εξαθλιωμένος και χρεοκοπημένος λαός -έτσι που τον κατάντησαν- για να πληρώνει 50% πιο ακριβά οπλικά συστήματα;
Επειδή δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ανεπαρκής ώστε να μην μπορεί να καταγγείλει συμβάσεις όπου φαίνονται υπερτιμολογημένα προϊόντα το πιο πιθανό είναι να πλήρωσαν μίζες οι Γερμανοί ώστε να πουληθούν τα υποβρύχια στην συγκεκριμένη τιμή και τώρα απαιτούν την εκπλήρωση της συμφωνίας γιατί σαν μεθοδικοί που είναι κρατούν στοιχεία για λαδώματα και διεφθαρμένους αξιωματούχους και απλά εκβιάζουν.
Ετσι οι ίδιοι πολιτικοί που μας έφεραν στο χάος κόβουν μισθούς και συντάξεις,περικόβουν υγεία και παιδεία μην τυχόν και δυσαρεστήσουμε τους "πολιτισμένους"Γερμανούς που παραδίνουν σήμερα μαθήματα διαφθοράς (υποβρύχια-σήμενς) και υποκρισίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!