tromaktiko: Λευκωσία: Πυρκαγιές σε Τσέρι και Παλιομέτοχο

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Λευκωσία: Πυρκαγιές σε Τσέρι και Παλιομέτοχο



Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε σε όχημα στην περιοχή Τσερίου, στη Λευκωσία. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 01:25 σήμερα λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Προμηθέα στο Τσέρι.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:53 αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε όχημα μάρκας Ford Transit αγνώστων αριθμών εγγραφής, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα από το δρόμο, ανταποκρίθηκε Πυροσβεστικό όχημα από το Σταθμό Αρ.4 Λευκωσίας.  Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Εξάλλου, στις 23:12 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Αγίας Ελένης στο Παλιομέτοχο. Για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:45 αφού προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην οικία και τον εξοπλισμό της, ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα, 1 από το Σταθμό Αρ.3 και 1 από το Σταθμό Αρ.4 Λευκωσίας.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί το οποίο ανάφλεξε ρουχισμό. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:30 της 11/2/2011 μέχρι και τις 06:30 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 61 πυρκαγιές και 30 ειδικές εξυπηρετήσεις.


Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!