tromaktiko: Απάντηση στο: Δολοφόνοι με μολότοφ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: Δολοφόνοι με μολότοφ



ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΑΡΑΚΟ" ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9312.html
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ "ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ" ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΚΑΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
??ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝΕ,ΟΧΙ ΜΟΛΟΤΟΦ..
ΓΙΑ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ..
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..
ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ
Α Δ Ι Κ Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ο Ι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ..ΟΥΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ..
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Φιλαράκο" για εξήγησέ μας λίγο σε παρακαλώ,τι αέριο/υγρό περιέχει μέσα ένας πυροσβεστήρας ώστε να μπορέσει να εκραγεί και να προκαλέσει τέτοια ανάφλεξη?!?!?!
Έχω την εντύπωση,λανθασμένη κατά τα λεγόμενα σου,ότι ο πυροσβεστήρας χρησιμοποιείται για να σβήνουμε εστίες φωτιάς,όχι για να δημιουργούμε...
Ένας απλός σκεπτόμενος...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καλά ρε σεις "απλοί φίλαθλοι του ολυμπιακού" δεν ντρέπεστε καθόλου; το Σαββάτο δεν κατάλαβε η Ελλάδα τί σημαίνει η ομάδα του δημοσίου, απλά κι εσείς το καταλάβατε. Εάν εσύ δεν ξεχνάς κάποιες εύνοιες του Παναθηναϊκου όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες ψάχνουμε να βρούμε πρωτάθλημα που πήρατε χωρίς αδικίες και κάτω από το τραπέζι κινήσεις. Συμπτωματικά ξέχασες τη δήλωση του Γκαγκάτση (του υπαλλήλου σου ντε!!! ) "ο ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν.."τί σου λέω τώρα ρε ομάδα του παπουτσέλη και του κόκκαλη..όπως και να έχει να ξέρεις ότι οι τρόποι πρωταθλητισμού που ήξερες καλά, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Από εδώ και πέρα αλλάζουμε. ΌΛΟΙ. Το αίμα του Φιλόπουλου ακόμα δεν έχει στεγνώσει και επανήλθες.ΤΕΛΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!