tromaktiko: «Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Πάρντο!»

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Πάρντο!»



Αφιέρωμα στον Ούρκο Πάρντο κάνουν βελγικά μέσα, όπου τονίζεται πως ο 28χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει ένα από τους καλύτερους μέσους όρους τερμάτων ανά την Ευρώπη έχοντας δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 15 ματς.


Εκτενή αναφορά στα κατορθώματα του Πάρντο με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάνουν βελγικά μέσα και τονίζουν πως ο Βέλγος – που διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο – έχει πάρει τη θέση του βασικού στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα γίνεται μια σύγκριση του παθητικού της εστίας του Ολυμπιακού – όσο αυτή είναι υπό την υπεράσπιση του Πάρντο – με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός με τον Πάρντο διαθέτει μια από τις πιο καλά… φυλαγμένες εστίες με τον Έλτον της Πόρτο να είναι ο μόνος με καλύτερο ποσοστό.

Άλλωστε τονίζεται πως ο Πάρντο έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 15 ματς, δηλαδή ποσοστό 0,4 γκολ ανά παιχνίδι, κάτι που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Βέβαια όλες αυτές οι αναφορές δεν είναι τυχαίες μια και οι εμφανίσεις του Πάρντο με τα «ερυθρόλευκα» έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του που παρακολουθούν στενά την πορεία του στην Ελλάδα.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!