tromaktiko: Πάλι «μαχαιρώματα»;

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πάλι «μαχαιρώματα»;



Η απουσία Βγενό – Πατέρα από το ΔΣ και οι «βόμβες» που φέρνουν νέο εμφύλιο από τον Παύλο.
Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, τα νέα μαχαιρώματα ανάμεσα στους μετόχους του έλειπαν. Καταρχήν δεν υπήρχε κανείς από το σύλλογο που θα περίμενε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας θα απουσίαζαν από το απογευματινό ραντεβού στο Μαρούσι, ανεξάρτητα από το τι υποχρεώσεις θα είχαν.
Αυτό ήταν απλά η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς στη συνέχεια άρχισαν να σκάνε και οι βόμβες. «Που είναι ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας, γιατί δεν ήρθαν εδώ σήμερα να καθίσουμε να βγάλουμε μια κοινή ανακοίνωση;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να πάρει την απάντηση ότι ο μεν πρώτος είχε μια πολύ σημαντική συνάντηση ο δε δεύτερος απουσιάζει στο εξωτερικό για οικογενειακή του υπόθεση και ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει την Τρίτη. «Τι να έρθουν να κάνουν; Αυτοί μπορεί και να χάρηκαν που χάσαμε από τον Ολυμπιακό...» ήταν το κάρφωμα του Παύλου που πήρε την ασίστ από τον αδερφό του και οι πάντες σάστισαν με την ατάκα αυτή. Σε μια προσπάθεια να τους εξηγήσουν ότι «δεν είναι κουβέντες αυτές» ο Παύλος το συνέχισε λέγοντας πως «τα ίδια έλεγε και ο Βγενόπουλος μετά το ματς με την ΑΕΚ» και το... θέμα έκλεισε εκεί.

Σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί με κάθε τρόπο να συσπειρωθεί εννοείται πως οι κινήσεις αυτές μόνο προς τη σωστή κατεύθυνση δεν είναι. Αλλωστε, άπαντες γνωρίζουν ότι ο Βγενόπουλος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν θα δίνει το παρών στα συμβούλια, ενώ ο Νικόλας Πατέρας παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει ενημερώνεται καθημερινά για τα πάντα από τον Δημήτρη Γόντικα και έχει πλήρη γνώση για κάθε κίνηση του συλλόγου. Αυτό είναι κάτι που καλύτερα απ' όλους το γνωρίζει ο ίδιος ο Γόντικας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το βεβαιώσει. Είναι κρίμα πάντως σε ένα τόσο σοβαρό συμβούλιο το... μείζον θέμα να είναι το παραπάνω!
leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!