tromaktiko: Απάντηση σε όλους όσους λένε για τον Ολυμπιακό

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε όλους όσους λένε για τον Ολυμπιακό



Aπαντηση σε http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_8103.html

Mην τα βλεπεις ολα κοκκινα. με αυτα που εγιναν χθες θα πρεπει να σταματησει να υπαρχει το ελληνικο ποδοσφαιρο. η μονη λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι αηδια για αυτα που εγιναν χθες. δηλαδη μιας και θα...
σπρωχνουν παντα τον ολυμπιακο( και τον παναθηναικο δεν λεω αλλα με τον οσφπ εχει ξεφυγει το πραγμα) αμα ειναι οταν μια ομαδα ειναι να τον αντιμετωπισει ας μην γινεται το ματς και να το παιρνουν οι ολυμπιακοι στα χαρτια να μην αηδιαζουμε απο αυτα που θα ζουμε και καθονται και χαιρονται που ειναι στο +10 . ειναι δυνατον με την ληξη να μπαινουν τοσοι οπαδι μεσα και να πουλαν τσαμπουκα στον Σισσε? Αυτος ο παιχτης ειναι σε κλαση οσο ειναι ολοι μαζι του Ολυμπιακου και απο εκει φαινεται το μεγαλο κομπλεξ του πειραια. το αστειο της υποθεσης ειναι μετα απο μια βδομαδα θα το ξεχασουμε ολοι. Θα φαει 2 αγωνιστικες ο Ολυμπιακος, θα λεει οτι αδικηθηκε και ολα καλα. Α, ρε ξυλο που θελουμε. Χαιρομαι που η ομαδα μου συνεχιζει να παιζει ευρωπη οχι για πολυ ακομα λογικα αλλα τουλαχιστον βλεπω διαιτητες οι οποιοι με σφυριζουνε 50-50 με οποια ομαδα να παιζω.

Επισης μια ωραια προταση θα ηταν να ειχαμε 2 πρωταθληματα. στο ενα θα συμμετειχαν ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ και στο αλλο οι υπολοιπες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!