tromaktiko: «Η κόπρος του Αυγείου»

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Η κόπρος του Αυγείου»




Καπου διαβασα οτι το τι εγινε το Σαββατο στο Καραϊσκακη δεν ειναι τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο απο αυτο που ζουμε τα τελευταια χρονια σαν λαος... Το προσυπογραφω.
Το προσυπογραφω γιατι πραγματι αυτο που συμβαινει τα τελευταια χρονια στη χωρα μας και που τωρα πληρωνεται απο δικαιους και αδικους ειναι η επιτομη της χειροτερης μορφης αδικιας.

Τα τελευταια χρονια μαθαμε ως λαος οτι δεν εχει σημασια του πως θα βγαλεις χρηματα -κλεβοντας η σκοτωνοντας το διπλανο σου – αρκει να μη σε πιασουν.

Ξεπερασαμε και το ηδη ρατσιστικο και φασιστικο “με τα λεφτα μου πηδαω και τη κυρα μου” καθως με χρηματα αποκτηθεντα με οποιοδηποτε μεσο «πηδαω και τη κυρα του αλλου, την ζωη του, τη δικαιοσυνη και οτιδηποτε καποιος θα ηθελε να προσθεσει εδω».

Ειμαι ενας μεσος ελληνας κατα γενικη ομολογια ηπιων τονων μορφωμενος που ομως τελευταια ειμαι πολυ θυμωμενος με τα οσα συμβαινουν γυρω μου.

Θυμωμενος που καποιοι εχοντας ως μετεριζι προνομια που τους δοθηκαν χωρις να τα αξιζουν τα χρησιμοποιουν με οιονδηποτε τροπο προκειμενου να τα διατηρησουν αδιαφορωντας για τις επιπτωσεις στους πραγματικα κατατρεγμενους.

Το σαββατο μετα απο αυτα που ακουσα και ειδα να γινονται απο ανθρωπους η μαλλον απο οντα που θελουν να λεγονται ανθρωποι και μαλιστα σκεπτομενοι, καλυπτομενα, αυτα το οντα , πισω απο ορδες μαζας καθηγουμενες απο αυτα τα ιδια (το οντα) και απο το απιστευτο κομπλεξ που φαινεται να τα διακατεχει εναντιον των ανθρωπων επειδη οσα χρηματα και να διαθετουν δεν θα καταφερουν ποτε να γινουν και να λεγονται ανθρωποι. Εχοντας στο κακιστης ποιοτητας μυαλο τους την παραπανω “αναφερθεισα φασιστικη ρηση” καταφεραν πραγματικα να με κανουν εκτος απο θυμωμενο και μαινομενο.

Δεν αντεχω αλλο το βιασμο της λογικης μου και της προσωπικοτητας μου απο τετοιου ειδους ανθ-υπο-υπαρξεις.

Απο οντα που τον “ανδρισμο” τους τον μετρουν με ποσες “ξεβρακωτες μοντελες” μπορουν να φερουν στα παρτυ τους, απο οντα που τον “ανδρισμο” τους τον μετρανε απο το ποσους μπραβους μπορει να εχουν διπλα τους για να προπηλακιζουν οποιον ηθελε βρεθει στο δρομο τους που τον “ανδρισμο” τους τον μετρανε απο το ποσα χρηματα απεκτησαν, και απο το πως μπορουν να εξαγοραζουν δουλοπαροικους και συνειδησεις για να αισθανονται οι ιδιοι ποιο κοντα στο ανθρωπινο γενος /ειδος, απο οντα που η λεξη δικαιοσυνη εχει την εννοια και μονον αυτη της ικανοποιησης χωρις αιδω και τιμωρια ακομη και των πιο ποταπων προσωπικων τους επιδιωξεων.

Αυτα λοιπον το οντα μου ειπαν καταμουτρα “ με το παρα μου πηδω και εσενα και το μυαλο σου και τη κυρα σου και τα παιδια σου και τη δικαιοσυνη την ιδια”

Εγω αυτο εισεπραξα .

Ε λοιπον δεν το δεχομαι και ειναι καιρος ο καθε ελληνας να ξεσπασει, να παψει να δεχεται να τον κοροιδευουν και να τον φτυνουν στα μουτρα του και εκεινος να προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι βρεχει.

Ειναι αστειο το γεγονος οτι ενω για χρονια ηθελα να καταγραψω τις σκεψεις μου οχι βεβαια για το ποδοσφαιρο, δεν το ειχα εως σημερα πραξει, ειναι αστειο γιατι δεν ειμαι και απο τους πλεον φανατικους ομως πραγματικα το σαββατο ενιωσα, για μια ακομη φορα, να βιαζεται ο κοινος νους και μαζι τους εγω.

Ειμαι διατεθειμενος να βρεθω ενωπιον της δικαιοσυνης για τα γραφομενα μου – αρκει να με αφησουν οι διαφοροι τραμπουκοι και μπραβοι - η οποια (δικαιοσυνη) ομως θα επρεπε προ πολλου να εχει καλεσει αυτα τα ανθρωποειδη ως κατηγορουμενα τουλαχιστον για ηθικη αυτουργια σε αμοραλισμο.

Και ειναι ο ηθικοι αυτουργοι ακομη και για το ξεσπασμα μου που δυστυχως ειναι στο ιδιο με αυτους επιπεδο, ειναι ομως και το μονο που καταλαβαινουν.

Τελειωνοντας καλω την πολιτεια να κανει οτι εκανε η βρετανια: να αποσυρει τις ελληνικες ομαδες απο τις διεθνεις διοργανωσεις και να επιστρεψουν οταν θα υπαρξει ξανα ομαλοτητα.

Ειναι υποχρεωση της πολιτειας να καθαρισει μια για παντα αυτον το «κοπρο του αυγειου» που δεν εχει καμια σχεση με τους αγνους φιλαθλους ολης της ελλαδας γενικοτερα και του ολυμπιακου ειδικοτερα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!