tromaktiko: Δύσκολα με Λάρισα ο Λάζαρος

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δύσκολα με Λάρισα ο Λάζαρος



Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητι και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει να παίξει και κόντρα στην Λάρισα. Ισως πάνε πράσινοι φίλαθλοι στη Θεσσαλία.

Ο «Λάζος» δεν έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Αrena» καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος σε όποιον τον ρώταγε το Σάββατο πως πάει η αποθεραπεία του, τόνιζε πως ακόμα πονάει και δεν μπορεί να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Πάντως, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει 100% η συμμετοχή του.

Για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στη Θεσσαλία δεν αποκλείεται στο γήπεδο των «βυσσινί» να βρεθούν και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αλλωστε φέτος οι πράσινοι δεν είχαν την συμπαράσταση των οπαδών τους σε πολλά εκτός έδρας ματς. Στη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα οι οργανωμένοι με τον Δημήτρη Γόντικα είχαν συζητήσει για τα εισιτήρια και δεν αποκλείεται ο προεδρεύων αντιπρόεδρος να ζητήσει χαρτάκι για τη Λάρισα και το ματς της Κυριακής.
http://www.gazzetta.gr/



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!