tromaktiko: Ελπιδοφόρο μήνυμα Παπανδρέου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ελπιδοφόρο μήνυμα Παπανδρέου



Ελπιδοφόρο μήνυμα ΠαπανδρέουΜήνυμα ελπίδας ότι η Ελλάδα θα σπάσει τα δεσμά της μιζέριας και θα μπει σε δρόμο ανάπτυξης και προόδου, έστειλε από την ακριτική Σαμοθράκη, ο πρωθυπουργός.
Ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στη διάρκεια συνάντησης με τους παραγωγικούς και τοπικούς φορείς του νησιού, τόνισε πως η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες πολίτες έβαλαν πλάτη σε ένα καταστροφικό ρεύμα που θα σάρωνε τη χώρα και θα την έστελνε στα όρια της χρεοκοπίας, και κατάφεραν με σκληρή και συστηματική δουλειά να την κρατήσουν όρθια. Απόψε ο πρωθυπουργός θα αναδειχθεί επίτιμος δημότης του νησιού, ενώ αύριο ξεκινά περιοδεία στη Θράκη.
Μιλώντας νωρίτερα στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ.Παπανδρέου επέκρινε για μια ακόμη φορά την τρόικα, τονίζοντας ότι υπερέβησαν τα εσκαμμένα τόνισε όμως, ότι αυτό ακριβώς μας πεισμώνει περισσότερο για να κάνουμε την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της το συντομότερο, χωρίς δάνειες δυνάμεις. Είπε ότι το μνημόνιο λήγει την άνοιξη του 2013, αλλά το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε μέχρι το 2015 αφορά βούληση της κυβέρνησης, και όχι μέλημα της τρόικας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!