tromaktiko: Περί παραπόνων των φοιτητών για τη σίτιση

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Περί παραπόνων των φοιτητών για τη σίτιση



Σε απαντηση των θρασυτατων "φοιτητων", μελλοντικων "επιστημονων" των πανεπιστημιων της χωρας που εχουν την αυθαδεια να "παραπονιουνται" για τη δωρεαν τους σίτιση:
1) Δεν ειστε φοιτητες.
Οι φοιτητες διαβαζουν και μελετανε και δεν πλακώνονται για τα δηθεν κομματικα, δεν σπανε και καταστρεφουν δημοσια περιουσια και δεν καινε Ελληνικες Σημαιες, οπως εσεις! Δεν ειστε φοιτητες, ειστε απλα κοπροσκυλλα καταστροφεις της δημοσιας περιουσιας και μελλοντικοι αεριτζήδες πολιτικοι και κομματικα στελεχη.
2) Δεν ειστε ουτε προκειται να γίνετε ποτε σας επιστημονες! Θελει μεγαλα μπαλακια για να το πετυχετε! Τα πανεπιστήμια σας δεν παραγουν επιστημη και ερευνα, παρα μονο κακομαθημενους αεριτζηδες πολιτες που εχουν μαθει στο τζαμπα! Τζαμπα φαγητο, τζαμπα φοιτητικες εστιες, τζαμπα σπουδες κλπ. Εξαλλου εαν παρηγαγαν επιστημονες, θα ειχαν αυτοι δωσει επιστημονικες και ορθες λυσεις στα διαχρονικα προβληματα της χωρας. Που ειναι αυτες; Μηδεν.
3) Αυτο που ημιμαθως ονομάζεται δωρεαν, δεν ειναι δωρεαν! Το πληρωνει ο ελληνικος λαος και οι Έλληνες φορολογουμενοι, εγω και ολοι οι αλλοι, εκτος φυσικα απο εσας! Τζαμπα φοιτηση! Γιατι; Για να καταστρεφετε δημοσια περιουσια και να καιτε σημαιες! Να ασχολειστε με τα κομματικα και να γινετε μελλοντικοι αεργοι και λαμογια πολιτικοι και να νομοθετειτε για ολους εμας χωρις εμας!!!! Και να το παιζετε και δηθεν σπουδαγμενοι και απο πανω!!
Τζαμπα φαγητο, τζαμπα διδακτικο υλικο, τζαμπα εργαστηριακα υλικα και υλικα εκπαιδευσης! Και απο πανω να τα καταστρεφετε κιολλας!!
Το τζαμπα και το δηθεν φοιτητουλια της κακιας ωρας πεθανε. Τερμα το δηθεν "σπουδαζω" και μετα μπλεκομαι με το ταδε κομμα και μετα κανω ταξιδακια αναψυχης με τον ταδε προεδρο του κομματος και μετα μας παρουσιαζετε αντι για βιογραφικο, τι ταξιδακια κανατε με το κομμα...
Τερμα οι καταστροφες σας και τα δηθεν νταιλικια και τα δηθεν παραπονα σας.
Να δωσετε πισω ολα τα χρηματα του κοσμακη που ξοδεψαν αδικως για να σας ταιζουν, να σας κοιμιζουν και να σας κανουν επιστημονες.
4) Οταν εσεις κωλοβαρατε σαν δηθεν φοιτητες σε Θεσ/κη, Αθηνα και σε αλλες μεγαλες πολεις, καποιοι αλλοι, οπως οι Στρατιωτικοι, δουλευουν απο τα 18 ετη. Και μετα οταν θα μεγαλωσετε θα γινετε δηθεν δημοσιογραφοι και θα ξεστομιζετε προπαγανδιστικες θεσεις εναντιων των στρατιωτικων οτι δηθεν βγαινουν σε μικρη ηλικια στη συνταξη!!!
Φυσικα! Οταν δουλευεις απο τα 18, θα βγεις στα 55 συνταξη, και οχι σαν εσας και τους ομοιους σας, να ειστε φοιτητες μεχρι τα 28 (και να κοπροσκυλιαζετε με τις γκομενιτσες) και να "δουλευετε" (αν δουλευετε και δεν πιαστειτε σε κανενα κομμα) μετα...
Εξαλλου επιλογη σας ηταν να ειστε φοιτητες και να μην προσφερετε στην ελληνικη κοινωνια και στο εθνος.
Αυτα προς το παρον για να εξηγουμαστε και να μην παρεξηγουμαστε για το τι εστι φοιτητης, φοιτητικη ζωη και φοιτηση στα πανεπιστημια, που εχετε το θρασσος να παραπονιεστε κιολας κοπροσκυλλα..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!