tromaktiko: Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι



Αναμένεται κοσμοσυρροή – Κάλεσμα στους κατόχους διαρκείας για οικονομική ενίσχυση
Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με την Παναχαϊκή κινούνται πλέον όλα και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, που θα έχουν σαν στόχο τη νίκη για τους δικούς τους σκοπούς η καθεμία.

Ο φίλαθλος κόσμος του Πανηλειακού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κατακλύσει τις εξέδρες του Σταδίου Πύργου για να υποστηρίξει με πάθος και θέρμη την ομάδα του, σε αυτό το ματς που θα έχει τη μεγαλύτερη φετινή προσέλευση, με πάνω από 2.500 χιλιάδες θεατές (ενώ αναμένεται και η παρουσία φίλων της πατρινής ομάδας). Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έχουν συναισθανθεί στο ακέραιο την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής.

* Ξεσηκωμός υπάρχει, ακόμα και στις τάξεις φίλων της ομάδας από άλλες περιοχές (όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία, φοιτητές, κ.τ.λ.), που αρκετοί θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στον Πύργο για το μεγάλο ματς!
Επάνοδος στις προπονήσεις
Για τον Πανηλειακό, μετά το ρεπό της Τρίτης, προπόνηση πάλι θα γίνει την Τετάρτη.

Ενώ αγωνιστικά προβλήματα απουσιών, δεν υπάρχουν.

Στο μεταξύ, στην τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΑΠ το βράδυ της Δευτέρας, εξετάστηκαν οικονομικά θέματα (παραμένει ανοιχτό το κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση από φορείς αλλά και ιδιώτες), καθώς και αγωνιστικά, μεταξύ των οποίων οργανωτικές προετοιμασίες για το σημαντικό ματς της Κυριακής.

Κάλεσμα στον κόσμο
Σε αυτή την προσπάθεια, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν και πρέπει να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Ανακοίνωση - κάλεσμα με το οποίο καλεί όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής εξέδωσε το Δ.Σ. του ΤΑΠ Πανηλειακός:


"Φίλοι φίλαθλοι,

Η ομάδα μας συνεχίζει την πολύ δύσκολη προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα ντέρμπι σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος!

Φίλοι της ομάδας. Η ομάδα μας την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου (ώρα 3.00) με αντίπαλο την Παναχαϊκή δίνει ένα από τα σημαντικότερα και κρισιμότερα ματς της χρονιάς!

Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας για την νίκη!
Οι παίκτες θα δώσουν μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο του εαυτό και με την δική σας συμπαράσταση θα τα καταφέρουν.
Κανείς να μην απουσιάζει από τον μεγάλο και σημαντικό αυτό αγώνα της ομάδας μας.
Να είμαστε όλοι εκεί για να την υποστηρίξουμε και να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο.

Επίσης, καλούμε όλους τους φιλάθλους του Πανηλειακού να επιδείξουν κόσμια και μέσα στα αθλητικά ιδεώδη συμπεριφορά, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας! Και εφιστούμε την προσοχή όλων, σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα!

Τέλος, επειδή το μοναδικό στήριγμα του Πανηλειακού ήταν, είναι και θα είναι οι φίλαθλοι του, προτρέπουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αν έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, να κόψουν ένα μεμονωμένο εισιτήριο στον κυριακάτικο αγώνα (αλλά και στους εντός έδρας που θα απομένουν), χωρίς να κάνουν χρήση των διαρκείας τους.

Φίλαθλε,
* Ενίσχυσε την ομάδα σου!
* Ενίσχυσε την ομάδα της πόλης σου!
* Ο Πανηλειακός μας σε χρειάζεται!»

Επιστολή (και) προς την ΕΠΣ Ηλείας
Το Δ.Σ. του ΤΑΠ Πανηλειακός απέστειλε επιστολή επίσης προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας σχετικά με τον ορισμό τοπικών αγώνων και ειδικά της Α1 και της Α2 Κατηγορίας, την ίδια μέρα και ώρα, ζητώντας να μη γίνει αυτό!

Αναλυτικά:

"Καλούμε την ποδοσφαιρική αρχή του Νομού και διοργανώτρια ΕΠΣ Ηλείας να μεριμνήσει - σε συνεργασία και με τους προέδρους των σωματείων – ώστε να μη γίνουν αγώνες τοπικών κατηγοριών την ίδια ώρα, που θα διεξαχθεί ο αγώνας Πανηλειακός - Παναχαϊκή!

Ο Πανηλειακός είχε καταθέσει και στο παρελθόν αιτήματα στην ΕΠΣ Ηλείας ζητώντας τη μετάθεση των τοπικών αγώνων. Κάτι που όμως δεν έγινε, με τη δικαιολογία ότι αρνούνταν οι προέδροι κάποιων σωματείων.
Εμείς μεταφέρουμε προς όλους, πως πρέπει να ξέρουν ότι η άνθιση της ποδοσφαιρικής Ηλείας σε όλα τα επίπεδα, αναμφισβήτητα περνάει μέσα από την πρώτη και μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, τον Πανηλειακό. Απαιτείται λοιπόν από όλους, και κυρίως τους θεσμικούς παράγοντες του Ηλειακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να δείξουν έμπρακτα με όποιους τρόπους μπορούν, ότι εκτιμούν και στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Πανηλειακό, με ντόπιους και νεαρούς μάλιστα παίκτες, για να ανεβάσει το επίπεδο συνολικά του Ηλειακού ποδοσφαίρου καθώς βέβαια και της ίδιας της ιστορικής ομάδας και εκπροσώπου του Νομού μας.
Περιμένουμε λοιπόν, κάποια ελάχιστα έμπρακτα δείγματα συμπαράστασης στη μεγάλη και δύσκολη αυτή προσπάθεια, όπως τη μη διεξαγωγή γειτονικών τοπικών αγώνων (εντός των ορίων Δήμου Πύργου τουλάχιστον) την ίδια ώρα! Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Και όπως άλλωστε γίνεται και σε άλλες Ενώσεις της χώρας, π.χ. Μεσσηνίας, Αχαΐας, Εύβοιας, κ.τ.λ.».

Εκ του ΤΑΠ Πανηλειακός

Ο Πρόεδρος
Κώστας Θεοδωρόπουλος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!