tromaktiko: Άννα Βίσση: Η προσφορά της στην "Κιβωτό του Κόσμου"

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Άννα Βίσση: Η προσφορά της στην "Κιβωτό του Κόσμου"



Πολλοί θεωρούν την Άννα Βίσση ως την απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Η εφημερίδα "Espresso" αποκαλύπτει την άλλη πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ένα πρόσωπο που κρατά καλά κρυμμένο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, το οποίο αγνοούν ακόμα και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι. Μετά τους "Ράδιο Αρβύλα"... 
και η Άννα Βίσση ευαισθητοποιείται: ήδη προσφέρθηκε να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο της ζητηθεί, στον μεγάλο αγώνα του πατέρα Αντώνιου στην "Κιβωτό του Κόσμου". Για την ίδια αποτελεί λύτρωση για όσα έχει δηλώσει και αφορούν τη μονάκριβη της κόρη Σοφία. Ενοχές και ανασφάλειες που τη βασανίζουν χρόνια τώρα.

Πριν από περίπου δέκα μέρες η Άννα Βίσση πέρασε υπό άκρα μυστικότητα την πόρτα της "Κιβωτού του κόσμου". Το ραντεβού με την ψυχή της μη κερδοσκοπικής εταιρίας, τον πατέρα Αντώνιο, ζήτησε η ίδια η τραγουδίστρια, με την παράκληση η συνάντηση αυτή να μείνει αυστηρά μεταξύ τους. Η εξέλιξή της οδήγησε την τραγουδίστρια τη συγκεκριμένη μέρα να ακυρώσει αιφνιδίως όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού της, αφού έμεινε στο χώρο μέχρι αργά το απόγευμα.
http://www.markos.tv/anna-bissi-i-prosfora-tis-stin-kiboto-toy-kosmoy
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!