tromaktiko: Ήμαρτον με τους αστυνομικούς πια!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ήμαρτον με τους αστυνομικούς πια!



Έλεος ρε παιδιά. Μας φταίει ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε! Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έπιασε τώρα?
Μας φταίει που οι αστυνομικοί κάνουν διάλειμμα, μας φταίει που πίνουν φραπέ και όχι ελληνικό. Μας φταίει που τρώνε κρουασάν ζαμπόν τυρί και όχι παραδοσιακή τυρόπιτα.

Δεν θα κάνουν διάλειμμα αυτοί δηλαδή? Δεν είμαι αστυνομικός και μάλιστα είμαι τόσο εναντια σε κάποια θέματα με αυτούς που με έχουν αποκλείσει και από του group τους στο facebook αλλα μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο.

Και το διάλειμμα τους θα κάνουν, και την χαζομάρα τους θα πουν μεταξύ τους και θα γελάσουν στο διάλειμμα τους και τον καφέ τους και όλα όσα κάνουμε όλοι μας στις δουλειές μας. Δηλαδή τι θέλετε? Να δουλεύουν ασταμάτητα? Αν σας βάλω εσάς να δουλέψετε ασταμάτητα πάνω σε μια μηχανή για 8 ώρες και την έκτη ώρα χρειαστεί να πάτε να κάνετε καταδίωξη, τι θα γίνει? Έχετε οδηγήσει ποτε μηχανή μέσα στην Αθηνα για 3 ώρες συνεχόμενα με τόσο εξοπλισμό όσο αυτοί και συνεπιβάτη? Αν όχι τότε απλά βγάλτε τον σκασμό η στείλτε αίτημα στον υπουργό τους να βάλει robot που δεν κουράζονται στην θέση τους. Άλλη λύση δεν υπάρχει που να χτυπιέστε κάτω!

Μαζί σας να κράξουμε θέματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Όχι μονο να τα κράξουμε αλλα να πάμε όλοι μαζί να βουτήξουμε από τον λαιμό τον αστυνομικό που το έκανε να δεν την γλύκα. Όχι όμως να λέμε πράγματα που είναι αυτονόητα πως θα κάνει ο κάθε εργαζόμενος! Είναι παράλογο αυτό. Είχαμε κάτι χρονια να δούμε από κοντά αστυνομικούς να κάνουν περιπολίες και τώρα που τους βλέπουμε μας πειράζει που είναι άνθρωποι όπως όλοι και κάνουν διάλειμμα? Μας πειράζει που γελάνε και λένε χαζομάρες όπως όλοι μας στις δουλειές μας για να περάσει ευχάριστα το διάλειμμα η γενικά η βάρδια μας? Αν μας το κόψουν εμάς από τις δικες μας δουλειές θα μας αρέσει?

Ξαναλέω πως δεν μπορείς να με πεις καν φίλο των αστυνομικών και όλων όσων πρεσβεύουν αλλα όλα έχουν ένα όριο.

Get a life!
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!