tromaktiko: Έπεσε ξύλο στο Αγρίνιο. Θλιβερά επεισόδια στον αγώνα Δόξας Καινουρίου-Άρη Αιτωλικού!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Έπεσε ξύλο στο Αγρίνιο. Θλιβερά επεισόδια στον αγώνα Δόξας Καινουρίου-Άρη Αιτωλικού!



1. Το ξύλο της … αρκούδας έπεσε στο Αγρίνιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στο Καινούργιο και τον Άρη Αιτωλικού.
 Το ερασιτεχνικό ματς έληξε ισόπαλο 2-2 αλλά μόλις οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στα αυτοκινητά τους για να αποχωρήσουν, εκεί τους περίμεναν κάτοικοι της ομάδας του Καινούργιου και τους έκαναν … τόπι στο ξύλο. Δέκα άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ πιο σοβαρά είναι ο οπαδός που χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι. Οι οπαδοί του Άρη Αιτωλικού έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν το ξύλο με τα μαδέρια. Ένας μάλιστα απ’ αυτούς για να γλυτώσει πήγε να κρυφτεί μέσα σε κοτέτσι, ενώ άλλοι δυο σε αποθήκη με μπάλες από χόρτο.

2. Θλιβερά επεισόδια συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Δόξας Καινουργίου-Άρη Αιτωλικού, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2. Συγκεκριμένα οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μετά τον αγώνα όταν οι οπαδοί του Αιτωλικού πήγαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Λέγεται ότι κάποιοι από τους οπαδούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους ταραξίες.
Μάλιστα στη περιήγηση μας στο διαδίκτυο είδαμε να γράφεται μέχρι και για μικροτραυματισμό οπαδού στο χέρι από..δάγκωμα κοπέλας!
Δεν είναι η πρώτη φορά που μεμονωμένη μερίδα οπαδών της ομάδας του Αιτωλικού προκαλεί επεισόδια. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά τους αγώνες προηγούμενων ετών με Ελαιόφυτο και Αστακ.














http://www.thermo-portal.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!