tromaktiko: Καλλιθέα: Προσπάθησαν να πουλήσουν ναρκωτικά σε αστυνομικό!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Καλλιθέα: Προσπάθησαν να πουλήσουν ναρκωτικά σε αστυνομικό!



Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας έμπορος ναρκωτικών στην Καλλιθέα ο οποίος έπεσε στην καλά στημένη παγίδα των αστυνομικών και συνελήφθη όταν επεχείρησε να τους πουλήσει ναρκωτικά νομίζοντας ότι είναι πελάτες Ο 43χρονος άνδρας προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης στους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τόσο τον ίδιο όσο και την 34χρονη συνεργό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν άλλες δύο γυναίκες, 30 και 43 ετών καθώς και μία ανήλικη 15χρονη Αλβανίδα να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών που είχαν προμηθευτεί από τον 43χρονο.
Από την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνης συνολικού βάρους 463 γραμμαρίων, κάνναβη συνολικού βάρους 992 γραμμαρίων, κοκαΐνη 21,5 γραμμαρίων, 86 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, ένα πιστόλι, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ.
Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ενώ το ίδιο συνέβη και με έναν 54χρονο άνδρα από τη Νίκαια τον οποίο η 15χρονη Αλβανίδα υπέδειξε ως προμηθευτή της με ναρκωτικές ουσίες το τελευταίο τετράμηνο.

star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!