tromaktiko: Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο



Ανοιξιάτικο το σκηνικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.Αλλαγή του σκηνικού από Δευτέρα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά ο καιρός

Σάββατο

Αττική: Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 με 4 στα βόρεια έως 18 τοπικά και 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός και στην συμπρωτεύουσα με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανότητα και τοπικές ομίχλες κυρίως στο εσωτερικό του νομού.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ , που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν φθάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 ίσως και 16 βαθμούς Κελσίου.


Κυριακή

Αττική: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις τοπικά και παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα το νομού.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-4 και τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Με εκτίμηση,

Καλλιάνος Ιωάννης
Μαθηματικός - Μετεωρολόγος Παρ. Ε.Μ.Υ
MSc Industrial Mathematics - Εφαρμ. Μαθηματικά
MSc Telecommunications - Τηλεπικοινωνίες
Προσωπικό blog : www.kairos1.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!