tromaktiko: Σχετικά με: Προκλητική η τροχαία στο Καστελόριζο

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με: Προκλητική η τροχαία στο Καστελόριζο



Φίλε αναγνώστη, Προφανώς δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ το Καστελόριζο, γι' αυτό και η απάντησή σου έχει αυτό το περιεχόμενο..
Αν είχες πάει,θα γνώριζες ότι δεν υπάρχουν δρόμοι παρά μόνο σοκάκια, ελάχιστη σήμανση, καθόλου φανάρια.. καθώς τα τροχοφόρα που κυκλοφορούν είναι μηδαμινά..
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9548.html
Η τροχαία σίγουρα δεν είναι απαραίτητη σε μια τέτοια πραγματικότητα, δε νομίζεις.. Να σε γράψει για παρκάρισμα? για ταχύτητα? για ασφάλειες και δίπλωμα? και σε ποιους δρόμους να κάνει περιπολία?
Σίγουρα, η αστυνομία και ο δήμος είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή κάθε παραβίαση του ΚΟΚ, αφού πρόκειται για μια τόσο ελεγχόμενη κατάσταση εφ'όσον αν κοιτάξεις γύρω σου βλέπεις ότι συμβαίνει στο νησί..Λόγω του μικρού μεγέθους του, όπως αντιλαμβάνεσαι..
Πιθανότερο το βρίσκω να θέλησαν κάποιοι να τοποθετήσουν άτομα, σε νέες υπηρεσίες για πολιτικούς λόγους ή ακόμη και σα δυσμενείς μεταθέσεις που δε θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν διαφορετικά.. Αυτά όμως δεν έχουν και πολύ σημασία..
Αυτό που με προβλημάτισε στην απάντησή σου είναι ότι υποβαθμίζεις το πρόβλημα που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι του νησιού, που πίστεψέ με, είναι πολύ σοβαρό και θα μπορούσα να σου περιγράφω ώρα, αλλά βασίζομαι στην κριτική ικανότητα και τη δική σου και των υπολοίπων αναγνωστών.
Καλό είναι γενικά, να είμαστε πιο φειδωλοί στις κρίσεις μας και ο νοών νοήτω..

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!