tromaktiko: Γιατί η αστυνομία έχει Τεράστιο μερίδιο ευθύνης

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί η αστυνομία έχει Τεράστιο μερίδιο ευθύνης



Προφανως ειναι ηλιθιο να λεει καποιος οτι φταιει μονο η αστυνομια, και δεν εκπλησομαι που το ακουω πρωτη φορα...
απο το στομα αστυνομικου (η αστυνομικοφυλου στη καλυτερη περιπτωση). Κανενας δεν λεει οτι φταει μονο η αστυνομια.

Θα πρεπει να εισαι τουλαχιστον ομως τυφλος, χαζος, η πληρωμενος, για να μην μπορεις να δεις οτι η αστυνομια παιζει το ρολο στρατου κατοχης. Δεν υπαρχει χωρα στη ευρωπη που να εχει τοσες διαδηλωσεις σε μια βδομαδα, οσες εχει η Αθηνα σε μια μερα. ΚΑι δεν εινα τυχαιο, αφου χρονο με το χρονο εχουν πηδηξει ολες τις κοινωνικες ταξεις μια προς μια. Ακομα και εσας τους αστυνομικους-πραιτορες που φυλατε τοσο καλα τα αφεντικα μας.

Αφεντικα μας. Μεγαλη κουβεντα.Προσωπααρχες θα ταιριαζε καλυτερα, γιατι τα αφεντικα του κοσμου ειναι οι τρπεζες και οι πολυεθνικες. Αλλα ας μεινουμε επι του θεματος.

"Απλώς κάθεται και τρώει ξύλο από ηλίθιους που δε σκέφτονται ότι κι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι παντρεμένοι με οικογένειες, και μια οικονομική κρίση να τους χτυπάει."

Ενω σε αντιδιαστολη, οι αστυνομικοι στις τυφλες επιθεσεις τους σε πληθη, σκεφτονται οτι τα θυματα τους ειναι ανθρωποι με οικογενειες που πληττονται απο την κριση, αλλα σου λενε "για τα ψωρολεφτα που παιρνω αξιζει"
Εξυπνο δεν λεω. Ενω ο διαδηλωτης που διεκδικει ενα καλυτερο μελλον για ολλους. (ακομα και για σενα μπουφε αστυνομικε, αν περασεις τα ψυχολογικα τεστ για ναδικαιουσε να φορας τη στολη σου δηλαδη)Ειναι ΧΑΖΟΣ.

"Οι αστυνομικοί όμως δεν κάναν τίποτα, ούτε κάψαν αυτοκίνητα, ούτε την Αθήνα."

Πλακα κανεις ρε φιλε? Τι μας περνατε δηλαδη? για χρυσοψαρα?
Δεν θυμομασται τους τοσους μπαχαλακηδες-κουκουλοφορους- αστυνομικους που σπαγανε μικρομαγαζα γισ να εχουν να δειχνυν τ καναλια? Δεν μαθαμε για τους μπατσους και ασφαλιτες που κατεστρεφαν τα λαστιχα των αγρωτων? Για την απιστευτη κατοχη-πολεμο που γινετε στη κερατεα? Εχουν εισβαλει σε μια πολη πανοπλοι-καφροι αστυνομικοι, που βριζουν ξυλοκοπουν και φλωμονουν τους ντοποιους με καρκινογονα δαρυγονα, για να εγκαταστησουν μια χωματερη απαγορευμενης τεχνολογιας, που σε δυο χρονια θα τρωμε προστιμα απο την ευρωπη για καθε μερα που λειτουρ! γει.

Αδικαιολογητοι ξυλοδαρμοι απο αστυνομικουθς προς πολιτες στους οποιυε απενταντι εχουν προκαταληψη, ειμαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ απο την πιο ψυχολογικα ασταθη ταξη εργαζομενων της ελληνικες κοινωνιας.

Η γνωμη μου ειναι οτι το 75% των αστυνομικικων, χριζει ψυχολογικης-ψυχειατρικης θεραπειας-υποστηριξης, και σταδιακη επανενταξη στην κοινωνια. Αυτο τους αξιζει απο ανθρωπιστικη σκοπια, και αυτη την αντιμετωπιση θα ηθελα να εχουν.

Τα πραγματα ομως ειναι διαφορετικα. Ο λαος, λιγο ως πολυ, και οσο περνανε και τα χρονια, εξαγριωνεται και εξεγειρετε ολο και περισσοτερο, και η ψευτολαμψη της τηλεορασης δεν επαρκει οπως αλλωτε για να τον εξευμενισει. Για αυτο φιλε αστυνομικε, μπορεις να εισαι σιγουρος για ενα πραγμα.

Ο Ελληνικος λαος, μαζι με τα αδερφια μας τους μεταναστες (στο ιδιο καζανι βραζουμε), θα εξεγειρομαστε σε μεγαλυτερο η σε μικρο βαθμο για πολλα χρονια ακομα. ΚΑι οσο εσεις θα στεκεστε αναμεσα σε αυτους που πρεπει να λογοδοτησουν απεναντι στο λαο και τον λαο, θετετε οι ιδιοι τους εαυτους σας ως στοχους.

Και ακομα και αν εισασταν οπως θελετε να παρουσιαζεται τον εαυτο σας "Οικογενειαρχες λαικοι ανθρωποι, καλοι αστυνομικοι χωρις κομπλεξ προκαταληψεις μισος η εμπαθεια προς αυτος που διαδηλωνουν", ακομα και τοτε αναγκαστικα θα ησασταν εμποδιο στην δικαιοσυνη.

Ποσο μαλλον με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και κατ εξακολουθησην ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ συμπεριφορα των ΜΑΤ-(αη)ΔΙΑΣ-κλπ κλπ.

Οσο για το οτι αν χρειαστουμε βοηθεια εσας καλουμε, μου διερρηξαν το καταστημα, δεν ηξερα αν οι δραστες ηταν ακομα μεσα, καλεσα την αστυνομια, και ηρθαν 2 μετα απο μιση ωρα περπατωντας ανετοι. Το Α.Τ. Απεχει 150μ και στεγαζει τα κεντρικα της διας στη περιοχη.

Γιατι φιλε αστυνομικε δεν μας λες και την καταναλωση αμφεταμινων που αναγκαζονται να κανουν τα ματ για να αντεχουν ορθοστασια και τρεχαλα εν πληρη εξαρτηση? Αυτο εξηγει κατα πολυ την τελειως ασσυλογιστη και απανθρωπη συμπεριφορα τους.
Ξερω οτι θα πειτε οτι ειναι υπερβολες, οτι ειναι μυθος, η οτι ειναι η προσπαθεια ενς εμπαθους να κακοχαρακτηρισει τα σωματα ασφαλειας. Αν κσνετε μια μικρη ερευνα στο google , θα διαπιστωσετε οτι ο Β παγκοσμιος πολεμος πολεμηθηκε και απο τις δυο πλευρες με τεραστια χρηση αμφεταμινων στις επιχειρησεις, καθως τους βοηθουσαν να αντεχουν, να εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα, δυναμη, και καλυτερα αντανακλαστικα. Και ακομα εμπολεμοι οι στρατοι τα χρησιμοποιουν. Εγω για την ελλαδα και τα ματ, τα εχω ακουσει απο το στομα πρωην ματατζη. Οι παλαιοτεροι των δι! μοιριων, ειναι αυτοι που τα κανονιζουν συνηθως, και οι ανωτεροι ειτε κανουν τα στραβα ματια, ειτε ειναι αυτοι που προμηθευουν τους παλαιοτερους.
Αν καποιος εχει περισσοτερα στοιχεια-μαρτυριες για το θεμα, θα παρακαλουσα να τα ποσταρει στο τρομακτικο.
Οσο για τους συναδερφους σου που πυροβοληθηκαν (απο παρακρατικους της ΕΥΠ λεω εγω με το αρρωστο μυαλο μου) ηταν για αρκετες μερς στην τηλεοραση. Οχι οσο ο Αλεξανδρος, αλλα δεν ειδα τους αστυνομικους να διαδηλωνουν για κατι τετοιο (μια μερα μονο?), οσο διαδηλωναν οι υπολοιποι για τον αλεξανδρο. Και αν με ρωτησεις γιατι δεν διαδηλωσαμε για τον Διααντη και τη Δεσποινιδα που μου διαφευγει το ονομα της, απλως διαβασε τα πιο πανω.

Θα μου πεις και πολυ σωστα βεβαια, "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΟΙ" Σωστο. Δεν βαρανε ολοι χωρις λογο, δεν βριζουνε, δεν κακοποιουνε, δεν παραβαινουν το νομο. Αλλα οσοι ειναι σωστοι και δεν τα κανουνε αυτα, ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ τους συναδελφους τους που τα κναουνε, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τιποτα ουσιαστικο για να βελτιωσουν την αστυνομια εκ των εσω. Δεν εχω μισος για αυτους, αλλα δεν θα τους λυπηθω κιολας οταν δω εναν αλλοφρωνα οχλο να εισβαλει σε ενα αστυνομικο τμημα για να αντιμετωπισει την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη κριση πο! υ μαστισε την ελλαδα απο τις αρχες του 20 αιωνα εως και σημερα. Τη μαστιγα που λεγεται ελληνικη αστυνομια.

Η συμβουλη παντως προς την ελληνικη κοινωνια, ειναι μαζικες ειρηνικες κινητοποιησεις, (αν χρειαστει να βγαινουμε γυμνοι χωρις τσαντες για να μην μας φορτωνουν μολοτωφ), οπως η καταληψη της βουλης, και του περιαυλιου χωρου, επ αοριστον.

Συμφωνω οτι η τυφλη βια δεν ειναι λυση. Οπως και η τυφλη ανακωχη αλλωστε....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!