tromaktiko: ΙΚΑ Γλυφάδας τραγική αισχρή κατάσταση!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΙΚΑ Γλυφάδας τραγική αισχρή κατάσταση!



Επι δυο συνεχομενες ημερες προσπαθω να θεωρησω τα βιβλιαρια Υγειας της οικογενειας μου στις διοικητικες υπηρεσιες του ΙΚΑ Γλυφαδας.

Την Δευτερα 21/02/2011 πηγα στις 10.20 και δεν υπηρχαν νουμερα για την εξυπηρετηση των ασφαλισμενων.Σε ερωτηση μου γιατι δεν εξυπηρετουν τον κοσμο η υπευθυνη τμηματος Κα Ανδρουλακη με υφος 1.000 καρδιναλιων και κανοντας μου χαρη που μου ανοιξε το γραφειο μου ειπε ετσι ειναι να ερθετε πρωι.Απευθυνθηκα στην διευθυντρια του καταστηματος Κα Δημητρακη οπου ευγενεστατα μεν ,μου δηλωσε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα .............. και εχει ενημερωσει για το χαλι αυτο τα κεντρικα.
Την επομενη ημερα Τριτη 22/02/2011 πηγα πρωι 08.30 ιδια και απαραλακτη εικονα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ για εξυπηρετηση του κοινου ............ τα βγαζει λεει ο φυλακας (παρανομως) απο τις 07.00 το πρωι και .......... οποιος προλαβει !!!! Τριτοκοσμικα χαλια με σκηνες απεριγραπτου καλλους !!!
Το κλασσικο σκηνικο Ελληνικης δημοσιας γραφειοκρατικης διαστροφης ενος καταρρεοντος κρατους/συστηματος με 3 ανθρωπους πραγματικα να ματωνουν στην δουλεια και απο πισω αλλους 23 να ματωνουν απο το ξυσιμο........... αυτη ειναι η εικονα του καταστηματος ΙΚΑ Γλυφαδας . Περαστικα μα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!