tromaktiko: Αθλητισμός για όλους - Πληρωμή για κανέναν

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αθλητισμός για όλους - Πληρωμή για κανέναν



Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι πολύ κακό παιδί. Κατάφερα ο άτιμος δίχως ντροπή και αιδώ να ζήσω με τα λεφτά της γυναίκας μου για περισσότερο από 1 χρόνο.
Πως τα κατάφερα ο φούστης?
Πως έγινε αυτό, πολύ απλά πήρα μέρος στα προγράμματα της γενικής γραμματείας αθλητισμού και ενώ εγώ ''έκανα'' πως δούλευα αυτοί έκαναν πως με πλήρωναν. Το θέμα είναι να μπλοφάρεις σε τέτοιου είδους συνεργασίες με τον κρατικό μηχανισμό, αν δεν φοράς και μαύρα γυαλιά ώστε να μην βλέπουν την έκφραση σου, τότε το έχασες το παιχνίδι και τα τυπάκια με τα γραφεία και τα ξεχωριστά γούστα θα σε ξεσκίσουν!!!!!
Δεν θα απαντούν στα mail, δεν θα σηκώνουν τηλέφωνα, αλήθεια ρε καρμίρηδες, όταν σας παίρνουν τηλέφωνο στις 12 το μεσημέρι εσείς που στο διάβολο είστε, γιατί το ίδιο συμβαίνει και όταν κανείς τηλεφωνεί στις 10 ή στις 8 ή τέλος πάντων κάποια στιγμή μέσα στο ωράριο σας. Εκτός και αν δεν έχετε ωράριο και απλά πληρώνεστε για την μη παρουσία σας στο γραφείο! Υπάρχουν και τέτοιου είδους συμβάσεις στον οίκο ανοχής που ζούμε. Και για να μην παρεξηγούμε, πραγματικά η ανοχή μας είναι αξιοζήλευτη.
Αλλά η υπομονή μας άρχισε να εξαντλείται καλόπαιδα της ΓΓΑ. 20 και βάλε μήνες απλήρωτος είμαι και κανένας υπεύθυνος δεν έχει πάρει θέση. Να εύχεστε πως μέχρι το καλοκαίρι να έχω ακόμη υπομονή, γιατί για μετά το Πάσχα κάτι μου λέει πως από την μακρινή και εξωτική, για εσάς τους Αθηναίους υπαλληλίσκους του κερατά,Σκύδρα θα φυσήξει ισχυρός βόρειος άνεμος και θα σας χαλάσει την κόμμωση
Αυτά και αϊ σιχτίρ πιά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!